tisdag 20 oktober 2015

Rökrör till skorsten

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Eventuellt kan extra brandtätn.


SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ. Här säljer vi övergångar, konvändare, förminskningar och passbitar till rökrör.

Huset jag nyss flyttat in i har en kamin och där reagerade jag på en sak, rökröret har en mindre diameter än rörgenomföringen in till skorstenen. Jag antar att detta är pga. Men jag är ändå lite orolig för att det ska . Tips på tätning runt rökrör närmast kamininsats. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin.


Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Kanonpriser på allt inom ventilation - handla billigare och smartare hos oss.

Vilken skorstenslösning passar bäst i ditt hus? Här hittar du allt inom ventilation, från fläktar till FTX-aggregat och mycket mer. Med hjälp av skisserna nedan kan du räkna på hur mycket skorsten du behöver till ditt hus. Använd vår skorstensberäknare om du vill få full specifikation och pris.


Vi har valt att arbeta med Finska Kota som tillverkar skorstenar för bastuugnar vilket ställer höga krav på skorstenen då rökgastemeraturerna är mycket höga bastuugnar. Tänk på att man vid taklutning över grader behöver kompletera med. Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.


Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris! Skorstenar och rökrör till bastuugnar ( ) . Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering. Dalarnas län, Avesta kommun. Tätning av rökrör i skorsten , håltagning murstock för installation av kamin.


Uppdragsgivare Privatperson . Komplett skorstenspaket till våra bastuugnar. Om du är intresserad av en skorsten som går bakåt och sedan uppåt på utsidan av huset, så hör av dig till oss via mejl eller telefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg