tisdag 20 oktober 2015

Service trädgårdsmaskiner

Välkommen till vår butik! Kön kommer att bli lång för installation och service. Vi försöker att hålla en helhetslösning för sig som slutkonsument genom att erbjuda både försäljning och service på alla våra märken.


Vi på Södermalms Trädgårdsmaskiner ser till att om det -mot all förmodan- skulle krångla att det skall vara lätt att lämna in dina trädgårdsmaskiner på service på . Service Trädgårdsmaskiner.

Företaget utför service och reparationer på de vanligaste förekommande märkena. Vi hjälper dig hela vägen! Vi utför även service och reparation på trädgårdsmaskiner oavsett märke. Kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning. I vår serviceverkstad hjälper vi dig med service på alla maskiner inom branschen.


I vår nyrenoverade verkstad reparerar vi det mesta inom trädgårdsmaskiner. Snabb, effektiv felsökning och reparation är en av grundpelarna i vår verksamhet, något .

Boka service av trädgårdsmaskiner via Grannhjälpen hos Granngården. Residential Warranty Agro-Maskiner Gotland AB John Deere återförsäljare Tingstäde Havdhem. Underhåll, service och skötsel. Oljekvalitet: Vi rekommenderar att Plus-motorolja används. Om den inte är tillgänglig ska du använda oljor med API- specifikation SG . Vi utför service och reparation av gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner.


Vi är även en auktoriserad serviceverkstad och återförsäljare för några av de. Vi är en servande fackhandel med välutbildade servicetekniker. Med närmare års erfarenhet av skog- och trädgårdsbranschen vet vi att kvalitet och service är oerhört viktigt för våra kunder. Vår ambition är att alltid vägleda kunden till rätt produkter och samtidigt erbjuda bästa tänkbara service.


Nils Larssons Maskinservice utför service av dina trädgårdsmaskiner. Vår serviceverkstad står redo att ta emot gräsklippare, trimmers, jordfräsar etce. Försäljning och service av gräsklippare, motorsågar, röjsågar, robotgräsklippare, snöslungor, motorkapar. Rätt förutsättningar ger bättre resultat.


Vi är ett gäng skog- och trädgårdsbutiker över hela Sverige som har gått samman under ett gemensamt mål.

Ladda ner pdf-filer med sprängskisser över våra produkter. Med våra robotgräsklippare är det fullt möjligt. Vi servar skogs- och trädgårdsmaskiner.


Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalitet från Honda och Husqvarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg