onsdag 21 januari 2015

Ångtvätt rusta

Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till vitvaror och svåråtkomliga fogar och skarvar. Den heta ångan dödar bakterier och svampsporer, och löser effektivt upp alla typer av smuts. Läs vidare, och följ med när vi tar en närmare titt på de bästa ångtvättarna på marknaden . Hitta din nya Ångtvättar hos Tretti.


Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt.

Vi har Ångtvättar från kända märken till alla behov. Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Rengöring med vattenånga i svårtillgängliga utrymmen och av olika underlag.


För många är städning ett trist och tungt arbete, men med smarta lösningar som ångtvätt kan detta förändras. Vi ska väl kanske inte påstå att en ångtvätt gör städningen till något roligt, men det blir i alla fall väsentligt enklare. En ångtvätt ersätter starka kemikalier i kampen mot smutsen.


Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Välkommen till PriceRunner!

Bäst i test - Ångtvättar. Vilken är egentligen bäst? Tyckte att jag såg en ångtvätt på nätet nånstans (netonnet eller dylikt ställe) men den tog golv och badrum, det stod inget om MATTOR och soffor som jag vill ha den till i första hand.


Alltså: Har någon provat en ångtvätt för hemmabruk? Det finns billigare maskiner, men då får du å andra sidan antingen torka vattnet själv, eller komplettera med en lös våtdammsugare. Och jag är inte säker på att det blivit billigare. I synnerhet hade det blivit bökigare.


Rusta säljer små billiga maskiner som påminner en del om en blomspruta med motor. Dammsugare, handdammsugare, ångtvätt ? Fri frakt vid köp över 500! Elgiganten Rustas dammsugare har knapptryckning om man vill ställa sugkraft, elecrolux har en slide-modell på knappen.


AutoTrade Borås använder ångtvätt , som är en modern och mer miljövänlig . Re: Rengöra klinkersfogar? Köpte en ångtvätt för ändamålet. Riktigt gamla ingrodda fogar blev mycket bättre.


Fogar som var år blev som nya. Vad är en ångtvätt och hur funkar den?

Här hittar du vårt sortiment av moppar och hinkar och andra tillbehör för att få golvet skinande rent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg