onsdag 14 januari 2015

Nibe värmepumpar

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment. Produkterna är designade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.


Ta vara på naturens energi för att skapa ett perfekt inomhusklimat till en lägre kostnad. Hitta ett serviceombud nära dig.

De utbildas kontinuerligt av oss för att ge dig bästa möjliga service. Välj din ort i rullgardinsmenyn för att hitta ditt närmaste serviceombud. Välkommen till PriceRunner!


Vår personal är utbildad och har stor erfarenhet och kunskap både kring installation, underhåll och reparation av NIBE-produkter. Tveka inte att kontakta oss – Både för installation och reparation av luftvärmepump . Vi är återförsäljare för Nibe värmepumpar och har tillgång till hela deras sortiment, oavsett om det är villa eller fastighet. Genom åren har vi jobbat med Nibes värmepumpar där vi lärt oss av både kvalité och funktion.

Det är en produkt som håller måttet, nästan som en god vän! Vill du ha mer information . Kompletta värmepumpar som ger varmvatten, ventilation och återvinning och är den vanligaste lösningen för hus uppvärmda med elradiatorer. Värmepumpen är idag ett vanligt sätt att värma upp.


Chat öppen 8-alla veckans dagar och alltid med Fri Frakt inom Sverige. Efterfråga en offert via vårt offertformulär, så får du förslag på luft-vattenvärmepumpar som passar dig. Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjor grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis.


Läs mer om NIBEs bergvärmepumpar. Många har visat nyfikenhet kring det här med att Solsidan-karaktären Ove Sundberg får en egen tv-serie, säger John Sjölund , försäljnings. NIBE Frånluftsvärmepump F730.


Affärsområdets årsomsättning uppgår till cirka miljarder kr. Mitsubishi Heavy Industries Mitsubishi Heavy Industries (MHI) med säte i Tokyo i Japan är en av världens största . Kontakta någon av våra installatörer så får du hjälp med den bästa energilösningen för ditt hus. HÅLLBARA ENERGILÖSNINGAR FÖR ALLA. En värmepump som ger en effektivare energianvändning .

Med funktionen Smart Price Adaption är det möjligt att styra värmepumpen att producera värme och varmvatten till tider när elen är billigast. ETB Värme är en värmepump installatör i Göteborg. Vi är proffs på villavärme och installerar och utför service på värmepumpar , t. A breakthrough in efficiency.


Class leading working range. Up to °C supply temperature and a sensational °C at as low as –°C ambient. Extremely installer-friendly.


Self- adjusting control system means true plug-and-play installation. Vi arbetar med nibe och har Jour. Om du har fel på någon av dessa modeller nedan så var vänlig ring oss Jour som Dag.


GS-Rör i Skillingaryd och Värnamo är återförsäljare av värmepumpar från NIBE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg