torsdag 8 januari 2015

Ivt luftvärmepump

Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Transportkostnader ingår upp till kilometer enkel resa. Max meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.


Köp din luft- luftvärmepump från IVT hos oss på Polarpumpen! Vi har installatörer över hela landet.

Ring oss gärna för rådgivning eller kostnadsfri offert! IVT Nordic Inverter PR-N är särskilt anpassad för att värma mellanstora och mindre hus. Vi monterar de allra flesta märken, men vi rekommenderar ofta IVT:s luftvärmepumpar eftersom de är byggda för att producera värme i första hand.


IVT :s pumpar är utvecklade för vårt klimat och ger mer energi än de tar – ända ner till minst -30°C. Var noga med att inte uppehålla dig direkt vid luftut- släppet en längre stund. Om värmepumpen används för spädbarn, barn eller äldre, sängliggande eller rörelsehindrade personer, se till att inomhustemperaturen är lämplig för dessa.


Det kan påverka din hälsa.

Stoppa aldrig in föremål i värmepumpen. Fortum erbjuder luftvärmepumpar tillsammans med IVT. Kolla in pris och info om installation för den luftvärmepump som passar ditt hus.


Vid temperaturer under grader så börjar det bildas frost på värmepumpens utedel. Då värmepumpen inte fungerar optimalt under under isiga förhållanden krävs det därför regelbunden avfrostning för att undvika att inte värmepumpens kapacitet blir för låg. Värmepumpen avfrostar normalt själv utedelen . Vi erbjuder dig ett av marknadens bredaste utbud av värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing. Som ännu ett bevis på vår unika kunskap om värmepumpar har vi blivit . Ju högre värmeeffekt pumpen har, desto lättare värms stora bostäder.


Energieffektiva modeller drar mindre ström och kostar mindre att driva. Med fjärrkontroll är det enklare att styra värmepumpen. IVT luft luft Endast utedelen Använd två år.


Underhållsvärme håller värmen i rummen . Vilken luft- luftvärmepump är bäst i test? En bra luft- luftvärmepump ska fungera ner till -grader och ha en god hållbarhet på mellan till år.

Luft-luftvärmepumpen från IVT. Lycka till med valet av värmepump ! Få upp till fyra kostnadsfria offerter utan förplikelser . I 6fall har felen gällt fläkten medan kompressorn i fall gått sönder. Panasonic hamnar på listans andra och tredje plats med modellen Eoch 7skador samt E12 . Med en IVT värmepump kan du spara upp till av din uppvärmningskostnad.


IVT Center Väst, är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi. Vi tar ansvar och levererar en nyckelfärdig och optimal energisparlösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg