fredag 16 januari 2015

Elpanna nibe evc 13

Kompakt elpanna som anpassar sig till utetemperaturen. Elpannan har en klimatstyrd värmeautomatik där panntemperaturen, och framledningstemperatur regleras i förhållande till aktuell utetemperatur. Rinkaby Rör säljer VVS, EVC är en kompakt elpanna.


Pannan är försedd med en elpatron på ,kW. Val av maxeffekt göres med en inställningsratt, inga omkopplingar krävs.

Leveransinställning är kW. Vattenvolym panna: L Mått: 6x 6x 2mm Vikt: . Se Värmesystem och hitta ett stort utbud från Värmepannor på VVSochBAD. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Nibe elpanna evc - tryggt och enkelt med snabb leverans. Konstruktion EVC är en kompakt elpanna med måtten 6x 6x 2mm.


I pannans utrustning ingår bland annat: – Belastningsvakt – Klimatstyrd värmeautomatik med flytande panntem- peratur – Cirkulationspump. Elpanna EVC från Nibe , kompakt elpanna som anpassar sig till utetemperaturen.

Det innebär att panntemperaturen, och därmed också framledningstemperaturen, regleras i förhållande till den. EVC - kan med fördel monteras på elektrisk vattenvärmare, typ NIBE COMPACT. Någon som är bra på denna panna? Det börjar bli kyligt och jag startade upp pannan inför vintern och den snurrar på som vanligt. På denna finns det ett sommarläge som enbart ger varmvatten till beredare under årstid då värme ej behövs i element etc.


Alla våra Nibe Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti. Genom att använda Nibe original reservdelar säkerställer du driften av din värmepump, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet. Reglagen sitter väl samlade och lättöverskådliga på frontpanelen. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNINGAR.


Kan monteras på och elektriskt mata en elvattenvärmare. Värmaren kan tariffstyras via EVCmed säkrings- och tariffsats . Elpanna Nibe EVC , kW (Nibe villapannor för el). Några repor, men har aldrig varit monterad.


Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri värdering! Anpassar sig till utetemperaturen. Tillsammans bildar de en .

EVC kan med fördel monteras ovanpå en elektrisk varmvattenberedare typ NIBE COMPACT med valfri volym och bildar tillsammans med denna en fl exibel enhet för både uppvärmning och varmvattenberedning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg