torsdag 15 januari 2015

Fjärrvärmeväxlare alfa laval

Helautomatiskt temperaturreglering för både värme och varmvatten. Styr-och reglerutrustning, Grundfos Alpha pump. Levereras med oisolerad kåpa.


Anslutningar både nedåt . All utrustning monterad inkl.

Vertikal gängad mätsräcka 1mm. Den passar lägenheter och enfamiljshus som är indirekt anslutna till ett lokalt närvärmenät eller ett fjärrvärmenät. Alfa Laval har lång erfarenhet inom fjärrvärmeteknik och har utvecklat Mini ECO med en väl genomtänkt . Bli först med att betygsätta. Manualer över fjärrvärmecentraler.


Välj leverantör i menyn till höger, därunder återfinns manualen över din central. Saknar du manualen över din fjärrvärmecentral ? Vänligen kontakta kundservice.

Lite varmare, lite vänligare. En komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för villor. Enheten är fullisolerad då både ramen och kåpan är isolerade vilket innebär lägre energianvändning. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


En värmeväxlare används för att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat utan att de blandas. Mediet kan vara till exempel luft eller vatten, men även andra typer av flytande vätskor. Värmeväxlare används främst . Bekväm styrning av tappvarmvatten med inbyggd energioptimerad tomgångsfunktion. Mätaranslutningar för individuell mätning av . Mini är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för villor.


Detta RSK- nummer avser vårt utförande med Honeywell regler-utrustning H737. Mini Plus är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för värme och varmvatten. Avsedd för fastigheter upp till lägenheter anslutna till fjärrvärmenät. Alla plattor och rör i växlaren är tillverkade av syrafast rostfritt stål. Se våra filmer om hur en fjärrvärmeväxlare fungerar och hur du sköter den på bästa sätt.


Den tar också upp väldigt lite plats.

Kontakta oss om du undrar något eller har några frågor. Den är anpassad för villor och parhus som är anslutna till fjärrvärmenät. Mini ECO är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för värme och varmvatten.


Tillverkas med Alfa Laval plattvärmeväxlare. Här hittar du manualer till våra vanligaste fjärrvärmecentraler för villor. Tillverkas med 1 grön Solel.


Konstruktionen är robust med rördragning i svart och. Fjärrvärmecentral för fastigheter. De storlekar som erbjuds är 5 7 1och 1kW värme med anpassad varmvatteneffekt.


W uppvärmning, med matchande varmvattenkapacitet. Midi Wall finns i tre storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg