fredag 30 januari 2015

Spisinsatts

Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Termen spisinsats är ganska bred och kan innefatta ett stort urval av olika typer av kaminer. Vi på Contura har sammanställt en guide för olika typer av spisinsatser för att hjälpa dig att begränsa urvalet.

Alla våra spisinsatser är mycket energieffektiva och klarar de hårt ställda miljökraven. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . Har en öppenspis som visserligen är väldigt mysig och ger viss strålningsvärme men den mesta värmen går till kråkorna.


Med en kassett i spisen blir det mer värme i huset och mindre till kråkorna. Spisinsats , Insatskamin eller spiskassett - förbered dig för. Här får du veta mer om spisinsatser och vad du bör tänka på inför köp och installation.

En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Insats med front av rostfritt stål som utstrålar en känsla av kvalitet och exklusiv design. Den här minimalistiska och tidlösa insatsen kan användas i många typer av byggnader och kan enkelt anpassas till hem, där enkel design är en prioritet.


Insatsen levereras med en stor lucka med ett glasparti som . Räfflade sidor gör den kaminen ännu mer effektivt. Standard utrustad med ett enkel extern, dekorativa glas med svart omramning som tål temperaturer . VATTENMANTLAD SPISINSATS. Uppfyller den mest restriktiva miljökraven i Europa BimSchV 2. Med hjälp av en spiskassett kan den öppna spisen enkelt förvandlas till en effektiv, bekväm och säker värmekälla. Kärt barn har många namn och denna produkt kallas också ibland spisinsats , braskassett, brasinsats eller helt enkelt insats eller kassett.


På Brashuset hittar du spiskassetter från bland andra Keddy, Dovre, . BILD: vattenmantlad vedkamin modell : selma Lux värmer en 5liters ackumulatortank Pris NU. Elegant spisinsats med maximal eld vy i minimalistisk design. Luckan är sidohängd och öppnas med separat handtag. Välisolerad och med sofistikerad förbränningsteknik där alstrad värme avges via slitsarna i sida och topp.


Den ljusa, värmeisolerande beklädnaden på insidan av brännkammaren håller sig automatiskt ren, eftersom eventuellt sot bränns bort av den höga temperaturen . Foto Köksspis med vattenmantel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg