onsdag 28 januari 2015

Comfort vvs sollentuna

Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Comfort Täby blir Comfort Sollentuna.


Badrumsbutiken i Sollentuna AB Sollentuna.

BADRUMSBUTIKEN I SOLLENTUNA AB. Vi vet att den som ska renovera. Här hittar du det mesta som.


Våra VVS :are, elektriker och plattsättare kombinerar kunskap och erfarenhet med en stor portion yrkesstolthet och entusiasm. Rör och VVS Center i Sollentuna försattes i konkurs vid Attunda tingsrätt den september. Ulf Andersen vid Advokatfirman Fylgia i Stockholm har utsetts till konkursförvaltare.


Den tidigare ägaren hade en väldig otur.

Enklare än någonsin att renovera badrum. För dig som går i tankarna att renovera badrummet har det aldrig varit enklare. Ingår i ESSING koncernen.


Detta ger US Rörteknik det lokala företagets smidighet och närhet till kund kombinerat med det stora företagets styrka och resurser. En röris från Confortbutiken installerade två vattenutkastare. Info Nyheter Hemsida Produktkatalog Relationer Mer information. Westerlunska gymnasiet, Enköping . Här kan du söka efter din närmaste butik!


Välkommen att besöka någon av. Joakim Lindgren, till vänster, och kollegan Stefan Gillberg. Vi har naturligtvis också gått de kurser som är nödvändiga för att . Lokal förankring, engagera välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme.


Vi installerar värmepumpar, genomför funktionskontroll av dina VVS - system och åtar oss helentreprenader för om- och nybyggna renoveringar och stambyten . Täby Rörs verksamhet består huvudsakligen av värme, kyla och sanitetsinstallationer vid ny- och ombyggnad av kommersiella lokaler samt vid nyproduktion av bostadsprojekt, liksom installationer i lokaler för lätt industri. VD i AB Täby Rör är Dan Bergman .

VVS Koncept är ett företag med stor kompetens inom VVS -service, badrumsrenovering, värmepumpar, renovering,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg