tisdag 20 januari 2015

Ok tankkort

Bestil dit gratis OK Benzinkort idag og støt samtidig sporten. Mere end 6tankstationer. Få et OK tankkort og tank i nærheden. Hvor kan jeg se, om jeg støtter sporten med mit OK Benzinkort?


Hvad er forskellen på min adgangskode og min pinkode? Hvor mange tankstationer har OK rundt om i landet?

Jeg er flyttet og skal have ændret adressen på mit benzinkort, . Hvis du har mistet dit OK Benzinkort, eller der er problemer med dit kort, kan du spærre dit gamle benzinkort og erstatte det med et nyt inde på Min OK ​. Du vil så i løbet af 5-arbejdsdage modtage et nyt OK Benzinkort med samme pinkode. Se hvor du også kan bruge dit OK Benzinkort. Find din nærmeste OK station. Offentlige institutioner kan opnå mange fordele med et OK - tankkort.


Tank jeres brændstof med et tankkort og få gode tankmuligheder og eminent kundeservice. Vi har mere end 6lokale tankstationer over hele landet. OK er dit danske energiselskab.

Vi sælger også fyringsolie, el, naturgas, varmepumper m. Du modtager hver måned en faktura med en månedsopgørelse, som sendes enten direkte fra OK eller gennem Betalingsservice. Vælger du at betale på giro, er der på din faktura vedhæftet et girokort til betaling. Forbruget på dit OK Benzinkort opgøres ved midnat d. Den sidste rettidige betalingsdag er . Det er blandt andet derfor, vi tilbyder timers service med vores onlinesystem Min OK. Her kan du betjene dig selv og få styr på alt lige fra km-opgørelser, OIO- faktureringer til dine tankkort og overblik over dine køb. Og med vores app ”Tank og betal” kan du betale både benzin, diesel og vask direkte fra mobiltelefonen.


Med et OK Erhvervskort får du adgang til Danmarks største netværk med mere end 7tankningsmuligheder. Har du en større vognpark, kan du også sende mobil-​​ tankkort til dine medarbejdere via sms eller e-mail, og . Så er det meget lettere at administrere dine medarbejderes tankkort. Vi er blevet eneleverandør i Danmark på levering af brændstof og fyringsolie til egne tanke.


Desuden er vi leverandør på tankkort til tankstationer. Og det er der flere gode grunde til. Af sikkerhedsmæssige årsager, har OK desværre ikke mulighed for at tage imod pinkoder pr. Det nye design har gjort appen mere brugervenlig, så det nu er endnu lettere at finde det, du skal bruge.


Desuden har appen fået en d-funktion, hvor du fx nemt kan administrere betalingsmidler. Ny løsning til erhvervskunder.

Du kan frit vælge din el-leverandør. Udviklingen af det digitale værktøj og fortsat udvikling af løsninger, der gør det nemmere for . OK arbejder konstant på at forbedre servicen i forhold til kundernes behov og udvikle løsninger, der letter i hverdagen - både administrativt og på brugerniveau. Som de første i verden, kan OK præsentere et tankkort til erhverv, der er blevet digitalt. For erhvervskunderne betyder det, at man ikke behøver . Tilmelding af OK tankkort. Indtast kortnummer, navn og evt.


OK tankkort bliver tilmeldt vor sponsoraftale med OK, og du vil fremover støtte BGIF hver gang du tanker hos OK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg