måndag 19 januari 2015

Vvs varuhuset

Karta och vägbeskrivning. VVS -Huset hjälper till med värme, vatten och avlopp i ditt hem. Välkommen att kontakta oss! VVS-huset hjälper dig med allt från reparation av din wc-stol till om- eller tillbyggnad av fastigheter, avloppsstopp, ombyggnad av ditt badrum, byte av värmeförsörjning eller byte av din gasspis.


Fråga oss gärna om råd när du ska renovera eller bygga om ditt badrum, kök eller din tvättstuga.

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda helhetslösningar där du slipper bekymret med olika hantverkare och istället kan njuta av glädjen . Sök efter: Vidare till innehåll. Vi erbjuder följande produkter. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Rörledningsfirma För den del av verksamheten som avser entreprenad- och konsultverksamhet inom VVS-branschen. Vi hjälper dig från A till Ö med att fixa ditt badrumsprojekt, allt ifrån planering och budget till leverans och montering.


Våra hantverkare utför ditt projekt medan du kan koppla av.

Du får rå planering och installation - tre steg till ditt drömbadrum! Prata med våra projektrådgivare i varuhuset för att få . Box: Address: Lundavägen 52. På parktomten mellan VVS - varuhuset och järnvägen bygger nu Götenehus villor sedan man köpt tomten av Bo Lindström.


Som säljare på en säljavdelning är du produktexperten på en eller flera säljavdelningar och din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna i varuhuset. Du ska vara lyhörd för kundens behov och önskemål och alltid överträffa kundernas förväntningar i alla lägen. Vår målsättning är att ha branschens bästa service. Bolaget skall bedriva konsult-, försäljnings -, service-, installations och entreprenadverksamhet inom VVS-branschen ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.


Det är K-rauta varuhus och Onninen Express som går ihop under samma tak. Detta är ett steg i hur bygg- och installationsproffs samt även konsumenter får en stark . Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Vi söker nu en hungrig och ödmjuk säljare på vår Bygg och VVS avdelning. Varuhuset är även kopplat till e-handelslösningar via K-rauta.


Industry: Specialized construction activities. Strandells El utför elarbeten i Kimito med flerårig erfarenhet.

Du kan bekanta dig med alla våra tjänster på vår hemsida. Lita på de bästa - ring oss! BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg