tisdag 27 januari 2015

Rumsgivare ivt

Denna modellen passar de flesta pumparna. Rumsgivare till IVT och Bosch värmepumpar. IVT Neutral rumsgivare NTC. IVT :s Anläggningsgivare NTC med molex.


Finns det någon där ute som kan tala om ifall man ska kvittera den installerade rumsgivaren på en IVT HE C6?

Kommer inte ihåg menynumret men jag var inne som installatör. Jag provade det men fick då ett felmeddelande något om THar inte exakt vad det stod men det går väl att kolla i larmloggen . IVT Greenline HC, Greenline HA, Greenline HT mfl . Vi bor i ett år gammalt hus i ett gruppbebyggt område med i stort sett likadana hus. Vårt system består av en IVT 4med utomhustermostat. Komplettera med rumsgivare – anlita installatör.


Givaren placeras på innervägg i en central del av huset – den plats som är mest representativ för temperaturen i huset som helhet. Undvik placering i kök eller .

IVT PremiumLine är ett resultat av mer än års teknisk utveckling där vi nyfiket och ständigt undersökt nya möjligheter att spara både energi och. Blockeringstid rumsgivarpåverkan x. IVT Anywhere - Temperaturjustering varmvatten. Tänk på att det kan ta upp till timmar innan dina förändringar fått genomslag på den faktiska rumstempe- raturen. Skärmbilderna ovan tillåter dig att justera din rumstemperatur. Med installerad rumsgivare visas den önskade rumstemperturen.


Comfortzones egna externa rumsgivare. Den externa rumsgivaren ersätter rumsgivaren i frånluftskanalen. Den bör placeras på en plats där rumsgivaren inte utsätts för en yttre påverkan av sol, bastu, braskamin eller liknande.


Du bör inte heller montera rumsgivaren i rum som regleras av termostater för att den ska fungera . Det står apå rumsgivaren och verkar vara en kod för att den är trasig Samt på luftvatten pannan står det. Reglera värmen i ditt hus via sms. IVT Total Control är ett flexibelt tillbehör för fjärrstyrning som även kan kompletteras med. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! IVT 5värma huset och i andra hand använda befintliga elradiatorer.

En förutsättning för detta är att man ställer värmen på elradiatorerna några grader lägre än värmepumpens rumsgivare , då används värmepumpens billigare värme först. När värmpepumpen sedan inte räcker till längre går elradiatorerna . Den installeras samtidigt som värmepumpenför att kunna ge signaler till. Tänk också på att avskärma direkt solljus vid kylläge för att minska energiförbrukningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg