måndag 12 januari 2015

Ytterväggsgaller ventilation

Med stosplattan kan ytterväggsgallret kopplas till ute- eller frånluftskanal och användas för maskinell ventilation. Gälgaller ABC-GC, ABC Vent. Tjocklek mm Bredd meter Längd meter.


Ventilationen utsätts ständigt för yttre påfrestningar som exempelvis snö, löv och regn. I vårt sortiment hittar du ventilationsgaller som skyddar hus och andra byggnader från vädrets påfrestningar, samt intrång av skadedjur som möss och råttor. Här kan du köpa ytterväggsgaller , ytterväggshuv eller ABC-Combidon till riktigt .

Köp produkter för ventilation , fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. RYHA är ett ytterväggsgaller för till- och frånluftsöppningar i yttervägg. Insatsen är försedd med smådjurssäkert trådnät. RYHA tillverkas i förzinkat, koppar,.


Gallret hindrar regn, snö, löv och smådjur från att tränga in. Ytterväggsgaller för intag och utblåsning av luft. Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling.


ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på våra färgsystem. Ofta är gallret det enda som avslöjar var ventilationen börjar och slutar.

Därför är det så viktigt att de inte bara gör ett bra jobb, utan också ser bra ut. Hagab har satt en ära i att leverera galler som inte bara integrerar med ventilationssystemets prestanda, utan också är en del i en arkitektonisk gestaltning. BRYC består av en kvadratisk anslutningslåda med ett ytterväggsgaller. På motsatt sida finns en stos för anslutning till spirorör. Stosen är försedd med gummipackning.


Någonting gick fel när priserna hämtades. Till inköpslistan Töm inköpslista. Tillverkat av röd övermålningsbar ABS-plast. Rekommenderat vägghåltagningsmått: 1mm. Kan med fördel kompletteras med PAX Vindskyddshuv när gallret monteras i vindutsatta miljöer.


Ljuddämpande ytterväggsgaller. Ett robust galler som tål svåra klimatförhållanden. Kan fås i ett antal olika material . Kompletteras med Pax Vindskyddshuv när . Vi levererar allt inom ventilation ! NORMAL LEVERANS 1-DAGAR. Ansluts till cirkulära kanaler diameter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg