onsdag 21 januari 2015

Hårspolar värme

Det viktigaste är när man använder värmespolar är att håret är snustorrt, verkligen torrt. Det går att fukta håret med lite saltvattensspray innan man rullar upp håret på spolarna för extra stadga. Jämför priser och läs recensioner på Hårstylers.


Jag använder värmespolar . Välkommen till PriceRunner! I dagens avsnitt av ”Therese Testar” provar jag värmespolar.

Som jag berättar i videon köpte jag samma. Här lär vi dig hur du enkelt får snygga lockar med hjälp av spolar! Produkter vi använde: Redken. De är enkla att använda och används med fördel på ett fuktigt hår.


Värmespolar och hårspolar i olika storlekar. Rulla upp håret på stora spolar (ju längre hår du har desto fler och större hårspolar ). Hårspolar i kardborre och i velor som sammets spolar. För dig med stramare budget så rekommenderar jag en gammal kär vän till mig . Samtidigt tar det lång tid att locka håret och ofta krävs det mycket värme för att få till fina lockar.

Värme sliter mycket på håret och det är något som man gärna vill undvika. Men hur får man då fina lockar utan att behöva använda värme som sliter på håret? Jo, lösningen är hårspolar som är tillverkade av . Locka håret med Curlformers utan värme.


Gratis frakt vid köp över 4kr - alltid hos LookPerfect. Hos eleven hittar du hårstylingverktyg som värmespolar från de främsta leverantörerna på marknaden. Placera apparaten på en plan yta, som ej är känslig för värme.


Indikatorpunkten på av de stora spolarna kommer att mörkna (efter ung. minuter) vilket visar att spolarna har fått rätt temperatur. Kamma håret och lösgör en lock lika bred som papiljotterna, håll den i rät vinkel mot . Dessa hårspolar passar dig som vill ha fina lockar utan att behöva slita så mycket på ditt hår. Håret får gärna vara något blött när du sätter i hårspolarna och ska vara helt torrt när du tar ut dem. Låt håret självtorka eller föna håret torrt om du har . Se till att ditt hår är helt torrt när det ska lockas, eftersom fuktigt hår slits värre av värmen.


Värmeskydd Förebygg slitet hår med en värmeskyddande produkt. Ett måste när du ska använda plattång och locktång! Sektioner Använd dig av hårklämmor och dela upp håret i sektioner. Det är i princip bara en avklippt strumpa man rullar upp håret på och sedan släpper ut det.


Ger helt otroligt fina lockar som håller flera dagar och detta utan någon som helst värme – endast lite fuktigt hår, . Den keramiska beläggningen med silkesprotein ger ett glänsande resultat, samtidigt som det skyddar håret mot värmen.

Remington Silk elektriska hårrullar. Skapa enkelt perfekta lockar på bara minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg