onsdag 28 januari 2015

Skorstensrenovering

Information och produkter för skorstensrenovering. Installera insatsrör och skapa en motståndskraftig rökkanal i skorstenen. Läs mer om skorstensrenovering. Skorstensrenovering för säkrare eldning.


En väl fungerande skorsten leder inte bara bort rök, den ska även ge jämn temperatur, bra luftdrag och bidra till en effektiv uppvärmning som optimerar energiprocessen och minimerar miljöpåverkan.

Men med tiden blir din skorsten sliten och otät – för din och din familjs trygghet bör . Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för skorstensrenovering i Sverige. Behov av skorstensrenovering ? Kontakta oss när du vill renovera skorstenen. FitFire och FitFire Wood används till kanaltätning och skorstensrenovering av alla typer av rökkanaler, insatsröret i komposit klarar höga temperaturer och är ett brandsäkert val. En fungerande skorsten är en grundförutsättning för såväl uppvärmning som mys-eldning i kakelugnen.


Dock har även skorstenar och rökkanaler ett ”bäst före” datum, och behöver vårdas för att klara av den belastning som eldning innebär. Köp kakelugn från Gabriel Kakelugnar hos återförsäljaren SS Sotning och skorstensrenovering där mer info och demo-ex av kakelugnarna finns.

Tätarna är specialister på renovering av skorstenar och eldstäder. Med oss får du yrkeskunnande och specialisthjälp! Mer information om skorstensrenovering får du via . Vi utför skorstensrenovering med proffsigt resultat! Vi har många års erfarenhet av renovering av skorstenar. Vi var redan på 80-talet först i Värmland med att renovera skorstenar med insatsrör.


Vi använder endast kvalitetsprodukter från NSP och lämnar upp till års garanti. Vi hjälper med att tätna kanaler, fogning och murning av dåliga skorstenar. Professionel maling af Tag- Tagmaling med Nano tech.


Vi tätar skorstenar och åtgärdar andra skorstensproblem. Certifierade att installera FuranFlex. Helsingborg, Bjuv, Höganäs, Ängelholm, Åstorp, Landskrona, Lun Malmö mm. Slitage i skorstenskanaler kommer med tiden vilket kan leda till läckage och brandfara för hemmet. Behöver din skorsten en upplyftning?


Metoden flexibla rör innebär att böjbara stålrör används . Smidigt Säkert Kostnadseffektivt Gammal Kärlek rostar inte Precis som allt annat blir en skorsten gammal med tiden. Då kan det vara värt att se över den.

Kanske tycker du om din eldstad och inte vill byta ut den mot en ny. Ett smart sätt är att renovera den. Vi lagar skorstenar och utför skorstensrenovering i hela Stockholms län. Vi har lösningar för alla dina skorstensproblem. Vi reparerar din skorsten med böjliga insatsrör i syrafast rostfritt stål med hela 30-års materialgaranti eller genom glidgjutning.


Just nu har vi kampanj på några av . Det finns många banbrytande uppfinningar i vårt sortiment, alla framtagna med kundens säkerhet och trygghet i fokus. Frostskador, lösa stenar, sprickor och flagande puts är tecken på en skorsten som behöver renoveras. Murbruksfogarna i skorstenen slits hårt av väder och vind och blir lätt porösa. Och med porösa fogar är det fritt fram för regn och smält snö, som kan ställa till med fuktskador.


Kaminhuset i Nälden utför skorstensrenovering och montering av skorstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg