torsdag 29 januari 2015

Fjärrvärmeväxlare cetetherm

Alfa Laval har specialiserat sig på värmeväxling och varm vattenberedning och är ett av världens ledande företag inom dessa områden. Att värma ditt hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang. I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två värmeväxlare.


Cetetherm basic p ko tryggt och enkelt med snabb leverans. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!

Din VVS-butik erbjuder produkter som t. Du hittar samtliga produkter ur vårt sortiment i vår butik på nätet. Den tar också upp väldigt lite plats. Men ibland kan den behöva justeras för att fungera på bästa sätt.


Längst ner på denna sida ser du manualerna till två av våra vanligaste växlare. Värmeväxlare AlfaLaval Mini City 1kvm,rh:byggbo. Varm- vatten cirkulation. Fjärr- värme primär tillopp.

Värmen distribueras via vattenburet system, reglerautomatik finns. Byggnaden värms delvis upp med direktverkande elvärme. Direktverkande elgolvvärme har installerats för delar av byggnaden. För ovanvåningen enbart, känns min kit-lista rimlig?


En av marknadens bästa värmeväxlare som passar för t. Värmeväxlaren har elektronisk pump som gör att den stannar helt när värmebehovet är uppfyllt. En liten och effektiv värmeväxlare för de flesta värmesystemen, passar såväl för golvvärme som för radiatorer då. Temperaturen kan ställas ned till.


Boxskylt modell nr 125. Flera alternativ kan fås. VVX-tillverkare kontaktas för att berätta om vad som händer vid olika flöden och vilka tryckfall som fås.


Din fjärrvärmecentral kräver inte mycket underhåll. Men det är ändå bra att känna till vissa saker. Här följer några tips för hur du kan kontrollera och underhålla din fjärrvärme. Vi är auktoriserade, vilket betyder säkerhet för kunden.


Det blir väl billigare så.

Företaget är medlem i VVS- Installatörerna. Jag har inte öppnat den gamla pumpen ännu, men den roterar ganska lätt när jag drar den med skruvmejsel. Rotorn verkar ha ett axiellt spel på kanske 1-2mm, dvs om jag lutar . Fungerar med manuell inställning. Kan behövas byte av någon komponent. Moderna termostatventiler finns monterade på radiatorerna.


Nu har vi slagit upp dörrarna till vår nya, upp- daterade Internetbutik. Här kan du enkelt göra beställningar ur vårt kompletta sortiment, kontrollera lagersaldon, leveranstider och se dina tidigare order. Dessutom kan du göra offerter till dina kunder med text och bilder, skapa produktblad i pdf-dokument, hantera returer och . Underlag för illustrationer i boken har hämtats från följande företag och litteratur: Armaturjonsson AB. Länkar till mina VVS-leverantörer.


Ravet ej, Reynolds 531. Gammalt tubhjul fram, 23mm?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg