fredag 23 januari 2015

Braskamin vänersborg

Braskaminer , insatskaminer, murspisar, installation av kaminer i Vänersborg. Du köper NSPs kaminer, skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus. Se till att du verkligen får produkter från NSP – för säkerhets skull.


Vi utför reparationer av skorstenar med syrafasta insatsrör eller glidgjutning med bruk. Vi inspekterar skorstenar och eldstäder med kamerautrustning.

Välkommen till vår butik och . Kaminer - kaminer, skorstensrenovering, insatsrör, murspisar, braskaminer , eldstäder, glidgjutning, spiskassetter, murare - företag, adresser, telefonnummer. Funderar du på att köpa braskamin i Vänersborg ? Här hittar du alla företag i Vänersborg som du kan kontakta angående braskaminer. Har vi inte alla en dröm om att ha en öppen spis, kakelugn eller braskamin i fastigheten som vi kan sitta framför under kulna höstkvällar?


Med tanke på hur energipriserna sticker i höjden är inte brasvärme enbart en mysfaktor, utan även en investering för att påverka energikostnaderna. Brasvärme är inte enbart mysigt och .

Det finns åtgärder som inte kräver bygglov men där du istället ska göra en anmälan. En anmälan ska vara skriftlig och skickas till byggnadsnämnden. Tekniskt samråd kan behövas . Det är Nordiska Skorstensprodukter ( NSP) som ligger bakom Varmahem. NSP har en lång tradition av att tillverka verktyg och produkter för proffsen, något som vi också vill kunna erbjuda privatkonsumenten.


Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer. Besiktning av imkanal ,villor.


Rensning av imkanal i villa. Timtid (kajborensning,tjärborttagning). Mässan hålls i Arena Vänersborg. Där kommer vi att ha ett antal utställningsspisar på plats och självklart svara på frågor och ge råd om köp av kamin. För mer info om mässan besök: . Fin stuga med högt läge och fantastisk utsikt över Vänern.


Egen strandtomt med bad från sandstrand och klippor. Mindre, men välplanerat kök med fungerande vedspis för hög mysfaktor.

Vardagsrummet har braskamin och en otrolig utsikt över vattnet. Stort burspråk där man kan sitta och njuta av utsikten och . För varför bara ställa upp en kamin på golvet när det är så enkelt att få till en egen design som ingen annan har. Många av våra kunder har berättat att de kände sig trygga i våra händer – att de fick rätt information och att det skapades ett förtroende. Vi har valt att sälja produkter från NSP i Vänersborg – ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg