onsdag 21 januari 2015

Luftrenare jula

Effektiv och smakfullt designad luftrenare som hjälper till att förbättra luftkvaliteten i rum upp till m³. Förbättrad luftkvalitet och hälsa! Kompakt luftrenare som är anpassad för utrymmen upp till m² och använder hela fyra filter för att rena luften från lukt och oönskade partiklar (9 ). Kronan på verket är de tre flläkthastigheterna samt joniseringsfunktionen som ser till att partiklar i luften blir mer lättfångade för luftrenarens . Allt för hemmafixare och proffs.

Produktinformation från tillverkare. Deklarerad lägsta ljudnivå (dB), 35. Coway renar rumsluften tio gånger så snabbt som apparaten från Jula. Inte heller Wilfa eller Stadler klarar mer . Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till m².


Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående.

Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Fläktar, luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare ? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat. Speciellt lämpad för allergiker.


HEPA-filter, grov- och kolfilter. Byter luften i rummet ggr i timmen. W Rekommenderas för rum upp . Luftrenare - maskinuthyrning, liftar, ventilation, luftbehandling, bygg-, arbetsmaskiner - uthyrning, byggställningar, kranar - företag, adresser, telefonnummer.


Bild Läste dock i manualen att den endast går första minuterna för att sedan sättas i stand-by läge. Nu kommer köpet snarast att annuleras enligt hemköpslagen och nasaren i fråga får stoppa upp sin luftrenare i aschlet. Frågan är dock hur många gamlingar han hinner lura innan någon sätter stopp för framfarten.


En luftrenare köper man på JULA för 9kr. Tidigare har skojare åkt omkring och sålt .

Den drar mycket ström, men renar hyfsat. Filter finns inte längre att köpa via Jula , och de nekar till ha sålt luftrenaren dessutom. Claes Ohlsson hittade filter på E-bay - i USA. Har en ganska stor luftrenare men märker ingen speciell skillnad. Eventuellt att den klarar av att eliminera dålig lukt, alltså unkenhet då man sovit men jag vet faktiskt inte.


Den sägs även avjonisera luften. Elektriska apparater skapar negativa joner i luften och det ska tydligen upplevas som negativt. NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Välj mellan fläktar, infravärme eller luftavfuktare.


Var för stor för vårt utrymme. Tycker den satt rätt bra. Köpte en advantage på jula igår. Har även ringt Ramirent och hyrt en luftrenare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg