måndag 12 januari 2015

Vedpanna 1m ved

Försöker hitta vedpannor som klarar 1m ved , till ett bättre pris än 100. HIttat viadrus, men tror d inte är så bra när veden blir så lång. Bygga skaffa stor vedpanna. Detta är Atmos största panna med sugfläkt.


Nu är vi uppe på meters- ved.

Denna pannan är till för de med stora energibehov. Fullständig keramisk förbränning även här. Samma runda vedeldstad som alla andra . Varmluftspanna Power-Heathing för ved. Installation kan anslutas till befintlig skorsten eller till vår isolerade sektionsskorsten som består av och 1m sektioner. Om man klyver 1m veden färdigt, och speciellt om man klyver för han så reducerar det ju klyvandet väsentligt, och det fungerar mycket bra om veden inte är för grov och är lättkluven.


Och naturligtvis är det ju allra bäst om man har en vedpanna som man direkt kan elda med 1m ved.

Har en vedpanna i ett förråd på nedervåningen som stått oeldad i ett gäng år. Det var en sotare ute för ett par år sedan. Att inte ställa saker ovanpå eller någon meter intill pannan fattar jag, men kan jag trava upp ved t. Eller skall det finnas noll brännbart i . Att värma huset med ved är ett av de absolut billigaste värmealternativen, speciellt om du är villig att göra mycket jobb – köpa långved som du sågar, klyver och torkar själv. Många husägare med vedpanna och ackumulatortank väljer den metoden för billigast möjliga uppvärmning.


Pannor mellan kW 0ch kW matas meed m ved. W pannor tar m ved. Direktspjällsstång 50cm ved. Orlan Nordic panna har skapats . Det är den kortaste stången på bilden. Den mellersta stången på bilden.


Den längsta stången på bilden. Här finner du dina keramiska delar till din panna. Den som eldar med ved har själv ansvar för att utsläppet av luftförore- ningar blir så litet som möjligt.

Placera helst eldstaden nära . Det spelar ingen roll vilken typ av ved du har i förrådet – Lätt gran, björk, ek eller värmelogs. Därför arbetar pannan ständigt efter den verkligt behövda effekten och förutsättningar för att hålla förbränningen. För att klippa av rivningsvirke i 1m bitar för vedpannan ,. Reglerad fläkttillförsel av primär- och sekundärluft gör förbränningen stabil även vid varierande drifts-betingelser. Pannorna är avsedda för ren ved och skall anslutas till ackumulatortank. Laddningspaket eller Euronoms . Du har valt en CTC Vvedpanna som vi hoppas att du.


Nedastående figur visar rekommenderade minsta mått mellan panna och omslutande väggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg