fredag 16 januari 2015

Värmeväxlare fjärrvärme

Flänsen i varmvattenberedaren är utrustad med magnesiumanod och dykrör för a. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Boka service eller köp en ny värmeväxlare genom Mälarenergi. Bytet kan bokas med kort varsel och tar inte mer än några timmar.


Anslut ditt hus till fjärrvärme.

Den tar också upp väldigt lite plats. Fjärrvärme är pålitlig och klimatsmart uppvärmning. Men ibland kan den behöva justeras för att fungera på bästa sätt.


Längst ner på denna sida ser du manualerna till två av våra vanligaste växlare. Våra BPHE- värmeväxlare är kompakta, tillförlitliga och har inga packningar. Detta sänker kostnaderna för underhåll och installation betydligt samtidigt som effektiviteten ökar.


Dessa har redan bevisats inom . Att värma ditt hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang.

Varmt vatten levereras till din fjärr- värmecentral genom rör i marken. I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två värmeväxlare. Kompaktlödda plattvärmeväxlare ( BPHE) är ett av de effektivaste sätten att överföra värme från ett medium till ett annat.


En BPHE består av korrugerade plattor som kombineras för att blida komplexa kanaler genom vilka ett varmt och ett kallt medium kan distribueras. Vi är anslutna till fjärrvärme från E-on. Häromdagen så var en E-ON tekniker hos oss och utförde den årliga servicen på värmeväxlaren.


Kompakta och lättinstallerade med hög effektivitet och låga underhållskostnader. Vi erbjuder moderna centraler och växlare. Flertalet kan levereras direkt från lager eller specialbyggas efter dina behov. Vi har växlare för alla behov. Kontakta oss så berättar vi mer.


Som fjärrvärmekund ansvarar du själv för din värmeväxlare. Om din fjärrvärmeväxlare inte är lika effektiv som den har varit, eller om den går sönder kan du beställa servicearbeten och reparation från oss. Kostnaden beror på om besöket är planerat eller inte, och om det utförs på ordinarie arbetstid eller inte. Reglerventil, tappvarmvatten.


Pump, varmvattencirkulation.

Exempel på ett flödesschema med Maxi Compact med värme . Sannolikheten att det ska uppstå en brist i. I kombination med väl utvecklad teknik. När du går över till fjärrvärme installeras en fjärrvärmecentral. Den är inte större än ett badrumsskåp och kan därför placeras på väggen i en källare, en garderob eller garaget. När fjärrvärmecentralen är på plats ansluts den till fjärrvärmenätet via två anslutningsrör som liknar vanliga vattenledningar.


Servisventil för inkommande fjärrvärme. Avstängningsventil för radiatorkrets. Värmeväxlare för radiatorkrets. Populäraste, Titel A-Ö, Titel Ö-A. Villavärmeväxlare Termix, Danfoss.


Termix VVX -ID är en komplett lösning för varmvatten och värme med optimal säkerhet, effektiv värmeöverföring, servicevänlig konstruktion ock kompakt uppbyggnad. Fjärrvämecentralen andväns vid konventering eller nyinstallation till fjärrvärme. Användningsområde Termix VVX är en komplett lösning för varmvatten och värme . En modern fjärrvärmecentral är säker, stabil .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg