fredag 31 juli 2015

Glommersträsk pellets

Största delen av vår råvara kommer från Älvsbyhus AB. Råvaran består av torr kutter och snickerispån. Norsjö Trä AB och Brännfors Träförädling AB. Pelletsen som produceras håller mycket hög klass med . Pelletsvärme Pellets - företag, adresser, telefonnummer.


Kretsloppstänkande har sedan starten varit en bärande idé.

GME producerar idag pellets och rörflenströ, utför försök med nya biobränslen, tillhandahåller färdig värme, genomför utvecklingsprojekt, samt äger och förvaltar ett hyreshus med lägenheter. Köp på nätet enkelt och bekvämt. En av många fördelar med att köpa pellets online är att det oftast är lägre priser jämfört med den lokala värmebutiken samt att det går att få beställningen direkt hem till dörren. Glommersträsk tillhör Arvidsjaurs kommun är till ytan 152. I en produktionsanläggning för pellets måste råvaran (till exempel sågspån eller torrflis) först torkas ner till en fukthalt på -procent.


Därefter mals råvaran till ett sågspånsliknande pulver i. I samband med konditioneringen tillsätts . Men redan nu planerar företaget att öka.

Trävaror Trävaror - produktion Producenter Livsmedel Livsmedel - tillverkning Fruktleveranser, vattenleveranser. Bioenergi, Pelletsförsäljning, Träpellets, Bärförädling, Pellets. GME har investerat i en mobil brikettanläggning baserad på . Bo Lundmark, GME, visar senaste tillskottet: Ett bärrenseri, fördelat på två lokaler i byn: Juicepress, pastör, bärtork, purémaskin.


Vi är först i Sverige med den här utrustningen. Målet är förädling av bär och förpackning. Svensk näringsgrensindelning SNI. Golv- och väggbeläggningsarbeten.


Bolaget skall bedriva mattläggningsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet. Bäckebrons Sågverk, Bäckebron. Femett Pellets , Nordmaling. Gotlands Värmepellets, Klintehamn. Häljemo Pellets , Lundsbrunn.


Hällefors Ekobriketter, Hällefors. Just nu är det fullt upp med hantering av jobbansökningar och intervjuer. Men låga elpriser och överskott på pellets gör rörflen iskallt som bränsle. Det höga och snabbväxande gräset gör nu nytta som strö i. Han trodde på rörflen som ett säljbart biobränsle, men från .

Killebergs Pelletsfabrik, Killeberg 1 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg