tisdag 14 juli 2015

Lvi element oljefyllda

LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Oljefyllda och vätskefyllda panelradiatorer från LVI. LVI är synonymt med komfort, vilket betyder att du kan vara säker på att du kommer bli mer än nöjd med våra panelradiatorer och produkter.


Byt ut dina gamla elradiatorer och spara kilowattimmar och kronor. Sätt termostaten på grader och det är grader, inte eller grader.

LVI :s produkter innebär även att du kommer . Välkommen till PriceRunner! LVI ELRAD YALI ENKEL OLJEFYLLD RADIATOR 500W, 230V. Enkelpanel 500W, 230V, höjd 5mm, längd 5mm.


Handla LVI Yali comfort element med totalt års garanti. Snabba leveranser inom hela landet! Värmelösningar från LVI ger en ideal inomhuskomfort. Precis som du vill ha det.


Komfort handlar om att få allt att stämma.

Därför har vi tagit fram elektroniska termostater som är enkla att använda och ger full kontroll över temperaturen. Men komfort handlar dock om mer än bara den faktiska rumstemperaturen - det handlar . Enligt vår erfarenhet är det termostaten på elementet som går sönder först . Tack vare denna mjukvärme och dess elektroniska termostat med en exakthet på °C, avger de en naturlig strålningsvärme. De finns i vår fritidsstuga som används året runt.


LVI element att byta ut i fritidsstuga. Finns det möjlighet att komplettera med elektronisk styrning genom att koppla förbi bimetalltermostaten? Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element.


Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Informationsfilm om nya generationen oljefyllda elradiatorer från LVI. Elementen finns med elektroniska termostat.


Har sett att det finns olika sorters oljefyllda element - bimetall och de med elektronisk termostat. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade.


Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon. I vårt sortiment av oljefyllda elradiatorer kan du hitta många varianter. Vi har samlat populära och eldrivna element från omtyckta PAX och du kan välja mellan flera storlekar och kapacitet.


Eftersom varje hem har sina egna förutsättningar gäller det att du väljer ut ett el- element med rätt effekt. Detta kan bero på saker som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg