onsdag 22 juli 2015

Avfuktare tvättstuga bäst i test

En grundlig genomgång av de bästa och mest prisbelönta luftavfuktarna på marknaden just nu – Goda råd inför ditt val av luftavfuktare – Få ut det mesta av din avfuktare – Gör din bostad mindre fuktig – En genomgång av de källor och tester vi har använt för att skriva artikeln. Observera vänligast att . Villaliv testar avfuktare – dyrast bäst i test. Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren.


För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare.

En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Woods DS28F är ingen nyhet, den är den mest köpta avfuktaren i Sverige, anledningen är enkelt, den är helt enkelt bäst.


Den blev belönad med ” Bäst i test ! För de personer som letar efter en luftavfuktare så är det inte så enkelt att veta vilka produkter som faktiskt är bra eller inte. Dessutom så vill man köpa en luftavfuktare som är driftsäker och pålitlig under en lång tid då den kanske hamnar i sommarstugan eller liknande.

Energieffektiv luftavfuktare med stor kapacitet. Varje modell är olika när det gäller kapacitet, användarvänlighet och även ljudnivå, så en avfuktare som ska placeras i tvättstugan kanske kan få låta lite extra tack vare sin ökade styrka, medan en som ska användas i sovrummet måste helst vara så tyst som möjligt för att garantera en god natts sömn. Resultatet visar att det är stora skillnader i energianvändning. Jag tänkte därför ersätta den med en annan. Gemensamt för dem ser i alla fall ut att de båda var Bäst i test , fast det var visst den jag har också.


Bästa luftavfuktare till tvättstugan ? Avfuktare tvättstuga Beiträge 5. Luftavfuktare - vilken ska man välja? Våra luftavfuktare genomgår kontinuerligt tester och finjusteras för att alltid ge bästa effekt. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Arctus Fenja är moderna avfuktare har både funktion och design för att på bästa sätt avfukta dåligt ventilerade utrymmen så som källare och tvättstugor.


En kondensavfuktare fungerar till exempel i en uppvärmd källare, tvättstuga eller uppvärmt garage. Vi har modeller för alla behov. Kondensavfuktare fungerar bäst i mindre utrymmen där temperaturen är relativt hög. Detta beror på att dessa avfuktare har svårt att avfukta i utrymmen där temperaturen är .

För att kondensavfuktaren ska fungera som bäst krävs det att utrymmet den ställs i håller en temperatur om minst grader. Under grader tappar kondensavfuktaren succesivt i prestanda och klarar inte av att avfukta tillräckligt mycket. Som bäst gör sig kondensavfuktaren i varma fuktiga utrymmen som tvättstuga , . Alla produkter ansågs hålla godkänd kvalitet. Den klarade att per kilowattimme utvinna liter vatten ur 22-gradig luft med procents . Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga , källare, badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund.


Flera av de luftavfuktare vi har i vårt utbud har fått bäst i test. I vårt sortiment finns även en mycket energieffektiv . Du har bestämt dig för att investera i en avfuktare för att hindra bland annat mögel och röta från att flytta in hos er. En kondensavfuktare passar bäst om du vill avfukta ett redan varmt och fuktigt område, till exempel din tvättstuga och är inte lämplig att ha på din vind eller krypgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg