fredag 17 juli 2015

Höglandets skorstenar

Reparationer och ombyggnader av rökkanaler och skorstenar för villor, hyrehus och industrier. Installationer och nybyggnad av skorstenar. Ommurningar och reparationer av kakelungar. Murning av öppna-spisar samt installationer av kaminer, gjutjärnskaminer och insatser.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter endast män i styrelsen. Bolaget skall utföra reparationer och nybyggnader av skorstenar , försäljning av kaminer och spisar och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenli. All the lines are busy at the moment, please try again in a moment. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Ansvarig Carl Holmberg år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Telefon, Användare, Operatör, Typ. Ja, registrerad för F-skatt.

Diverse övriga specialiserade bygg- och anläggningsentreprenörer . Nov Det var i slutet av januari tidigare i år som ett hus på Läderstigen i Frinnaryd brann ned. Sedan dess har ägaren fått ett föreläggande om att ta bort resterna av huset, särskilt skorstenen som just nu är en fara för andra. Er skrivelse angående skorstensfejarmästarfunktionen. Sveriges största söktjänst för öppettider. Verksamhetsbeskrivning: Vi utför reparationer och ombyggnader av skorstenar för villor, hyreshus och industrier.


Med års garanti på arbete och material. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Företagsinformation: Org. Carl-Axel Holmberg drivs idag av Carl Holmberg med anställda.


HSAB har under många år hjälpt till med att. Han bygger och reparerar skorstenar och kakelugnar. Men nu har de även börjat ta skydd bakom en container som står bakom företagsbyggnaden. Den huvudsakliga anledningen till att sota är att förhindra brand.


En stor del av alla bränder i bostadshus är relaterade till eldstäder och skorstenar. Sotning tar bort brandfarlig beläggning och minskar risken för soteld.

Dessutom kan pannan ta till sig energin bättre när sotet är borta. Då både utbud och inriktning kan variera ellern skorstensföretagen kan det vara bra att undersöka med flera företag i eller nära Vetlanda hur den kan hjälpa dig med skorstenen. Höglandets räddningstjänstförbund .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg