fredag 31 juli 2015

Insats till badtunna

Vi erbjuder ett brett sortiment av glasfiberinsatser till badtunnor. Skandinaviens största badtunna tillverkare - direkt till kund utan mellanhänder. För tillfället tillverkar vi olika modeller, och dessutom arbetar vi kontinuerligt med utveckling av nya modeller samt med komplettering av de nuvarande. Badtunnor med plastinsats i glasfiber.


Köp vår vakuuminjicerade plastinsats till badtunna , lättare och mer hållbar än andra glasfiberinsatser på marknaden. Välkommen till NU Svenssons Trävaror.

De kan fås i andra färger, t. Med ett sandfilter behöver du endast byta vatten i din badtunna 1-gånger per år. Inkl: Endast glasfiberinsats. Letar du badtunna av plast eller trä?


Godset står på pall : Vet ej. Mer information: bad tunna insats. Bada badtunna med vännerna.


Med ständig utveckling och ökad efterfrågan så har man lyckats att höja kvalitén på produkten samtidigt som priserna har justerats till gemene man.

Våra paket är kompletta med allt du behöver för att koppla ihop alla delarna, tanken är att du inte skall behöva åka runt och handla skruvar och klämmor. Så jag beslutade mig för att göra en insats av glasfiberarmerad polyester för att förhoppningsvis återuppliva badtunnan och göra den badvänlig. Eftersom sjag ville ha sittbänkarna integrerade i tunnan så måttade jag in och kapade till dessa av plywood (mm).


De flesta större tillverkare säljer dock även badtunnor som har en insats av glasfiberarmerad plast, som gör dem lättare att hålla rena och minskar risken för läckage. Jämför priser och läs recensioner på Spabad. Samtliga badtunnor tillverkas specialanpassad från att ni beställer med en väntetid på cirka veckor. Vi saluför badtunnor i glasfiber av hög kvalité. Med enkelt löstagbar kamin, förvandlar du snabbt din ” badtunna ” till en svalkande minipool.


Med trappa är det lika många sittplatser för vuxna i badtunnan som utan då nedre trappsteget är på . Stunderna DU längtar till. Köp enbart koppen för badtunnan utan kamin och kaminskydd. För dig som önskar enbart en badtunna. Enbart insats av glasfiberarmerad.


Kamin med skorsten (syrafast). Insats av glasfiberarmerad polyester. Gedigen träsarg ( obehandlad).


Om du bara köper insats till badtunna kan du köpa med ett avloppsystem (bottenventil, propp, avloppsrör) som tillbehör.

Röret kan man fortsätta med mm slang för att leda bort vattnet. Våra badtunnor är tillverkade av svensk gran, 28×mm. För att snabba på uppvärmningen kan du välja till ett tvådelat lock som täcker hela tunnan.


En el-uppvärmd badtunna tar längre tid att värma upp än en vedeldad. Tunnan levereras färdigmonterad och ska . En vedeldad tunna som rymmer 4-personer tar i regel 2-timmar att värma från grader till grader medan en el-uppvärmd tar . Har införskaffat en badtunna helt i trä, med RF-kamin, för liten peng. Nu avser jag att ordna med en insats , bl a för hygienens skull. De pengarna tänkte jag lägga på båten i vinter.


Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbygging. Denna modell har raka, vertikala väggar och ursprungligen är den större jämfört wellness royal liners. Om du är den sortens person som älskar att göra saker själv, är terrass modellen perfekt för dig. Möjligheterna för installation är oändliga , när . Filtren är utvecklade i Australien för badtunnor och spa.


Vi vill att er nya badtunna ska kunna. Tröttnat på er läckande trätunna? Då har ni här ett smidigt alternativ för att fräscha upp den ordentligt.


Bara att stoppa ner och . Sits i hela badtunnan och kamin utvändigt gör denna badtunna till vår verkliga storsäljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg