fredag 17 juli 2015

Vvs montör helsingborg

Vvs - montör - vvs, värmepumpar, golvvärme, badrum, rörinstallationer, nibe, rörmokare, avlopp, värmepumpsinstallation - företag, adresser, telefonnummer. Vi fortsätter att expandera och söker ytterligare två vvs - montörer till vårt team i Helsingborg. Vi behöver stärka upp med vvs - montörer som ska jobba med olika uppdrag inom vårt tjänsteutbud och bör därför ha erfarenhet av liknande uppdrag gentemot fastighetsbolag, kommuner och företag. Vi söker dig som är en positiv . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Letar du efter en rörmokare i Helsingborg ? Vi har idag montörer som arbetar i företaget. Våra kunder idag är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsbolag,. Vi utför alla typer av Rörarbeten. Vi arbetar ständigt för att leverera de bästa och effektivaste lösningarna till våra kunder, vi arbetar med ett stort fokus på miljövänlighet och kostnadseffektivitet.


Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just dig. Vi vet att det krävs stor kunskap och lång erfarenhet för att . Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal.

Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Hitta din utbildning på AllaStudier. Endast auktoriserade företag kan utföra Säkra Vatteninstallationer och lämna intyg. Dessa har rätt att använda sig av logotypen här nedan som kännetecken.


Vi växer stadigt och söker därför ytterligare en stadig vvs - montörer till vårt team i Malmö. Kraftsam Rekrytering och Bemanning hyr ut folk till flera olika branscher. Bifoga CV samt referenser genom att klicka på knappen nedan. Få jobb till din e-post enligt dina sökkriterier. Puls söker installatör på avdelning rörteknik.


VVS montör i Helsingborg. Inriktningen för dig som är praktiskt och tekniskt intresserad och som vill jobba med modern teknik, traditionellt hantverk och som vill ha omväxlande arbetsuppgifter. Efter gymnasieutbildningen har du på företag en . Huvudkontoret ligger i Ängelholm och vi täcker ett stort område av Skåne och delvis Halland.


Vill du se dina favoritannonser? Vårt huvudfokus är installation och service av varmvattenberedare från NIBE. För dig som vill byta till en modern och väl fungerande modell från NIBE kan ni ringa oss och få pris för demontering och bortforsling av befintlig .

Lilla Garnisonsgatan 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg