fredag 24 juli 2015

Trefot eldstad

Trefot med vindskydd - flera st. Pris stPris från 17SEK. Levereras tillsammans med förvaringspåse. Den passar till de flesta kok- och stekkärlen, tex kaffepanna väffeljärn, mm.


Minsta diametern på kokkärlet bör vara ca 15cm.

Förvaringspåse och spiskrok följer med. Stabil trefot som passar de flesta kok och stekkärl, kaffepanna, våffeljärn, järngryta, wok mm. Från låda till eldstad på nolltid.


Bärbar eldstad för lägereldskänsla överallt. Stabil trefot för öppen eld som passar de flesta kok och stekkärl, kaffepanna, våffeljärn, järngryta, wok mm. Eldstad som kan plockas isär.


Stativet kan demonteras så det tar liten plats vid förvaring och transport.

Det skruvas samman med vingmuttrar. Underlättar vid matlagning över öppen eld. Visa fler idéer om Lappland och Toast. En trefot för lägerelden.


Lätt att ha med i ryggsäcken och ligger i en svart ficka. Delas upp i tio delar och skruvas lätt ihop. Denna trebenta eldstad för matlagning gör skogsturen mycket trevligare. Justerbar kätting för att fästa galler, panna eller kokkärl. Tripod Basic är enkel att ta med sig och montera upp.


Det blir garanterat hög mysfaktor runt elden! Produktpaketet innehåller stativ, trissa och kätting. Vrid och vänd så att man hittar den stabilaste och tätaste lösningen.


Täta sedan gliporna med mindre stenar. Då är risken mindre för att glöd trillar utanför och ner på marken. Mycket charmig och trevlig smidd trefot för eldstad.


Vi har många olika eldstäder både för pellets, ve kol.

Göm inte att ta reda på vilka regler som gäller i ditt område och. Mitt i det pelarförstärkta valvet stod en av grovt tillhuggna stenar uppmurad kupolugn på vars gallerförsedda eldstad en flammande björkvedsbrasa knäppte och kved. Ovanpå ugnen reste sig en trefot som på sina järnskodda axlar uppbar en tripudiant.


Det vill alltså säga en på höjden tremagad glasretort med två . Hon ägde inte stort mer ärt en säng, en byrå med ett gulnat tryck av Jesus bärande ett lamm på sina axlar och ett par grytor med trefot ty hon kokade i öppen spis. Jag kan inte komma ihåg att hon någonsin klagade när Agnes kom för att besöka henne. I stället brukade hon trösta Agnes när hennes tårar också här började . Framför vindskyddet finns en eldstad , i den ligger aska och förkolnad ved och en gammal engångsgrill i aluminium. Runt vindskyddet ligger lite skräp, papper, förpackningar, ölburkar, en tom vodkaflaska , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg