onsdag 15 juli 2015

Stora kaminer

Söker du en gjutjärnskamin? Nordic Heating erbjuder flera olika kaminer i gjutjärn i gammal stil. Våra Austroflamm kaminer erbjuder moderna spisar med en distinkt och allmänt minimalistisk design.


Utformningen gör att de stora keramiska glasfönstren förblir klara. Vi hjälper dig gärna vid köp och installation av din Austroflamm kamin!

Många Austroflamm kaminer är runda i formen, vilket skiljer . Vi har ett brett sortiment av olika kaminer som passar i alla hus, särskild till lågenergi hus. Vi har allt från klassiska vedspisar till braskaminer, kakelugnar och murspisar men vi specialiserar oss på vattenmantlade spisar och kaminer. Contura kaminer uppskattas för att de visar mycket av elden. Det gör kaminerna lätta att placera även i små utrymmen.


Tack vare de stora glasen syns elden på de allra flesta modellerna från minst tre håll. Bilderna skiftar lite i färg men den rätta färgen är klassisk gjutjärnsgrå.

Precis som i gamla tiders kakelugnar leds rökgaserna runt . Byskeugnen är en genuin brasugn med keramisk eldstad. En modern fullhöjdskamin med stort härligt glas och dörr i gjutjärn som håller formen i många år. Meteor har i över år försett danska hem med spisinsatser och kaminer.


För dig som tänker på miljön kan vi även berätta att våra kaminer är Svanenmärkta. Stora kakelkaminer, täljstenskaminer, gjutjärnskaminer och pelletskaminer har vi i mängder. Vi arbetar endast med leverantörer vars braskaminer håller högsta kvalitet med fokus på säkerhet.


Några av de märken vi erbjuder är Morsö, . Mysa framför brasan en kall decemberkväll? Oavsett ändamål har vi hjälp östgötarna att få en varmare känsla i år. Med vår erfarenhet hittar vi tillsammans en kamin som passar just dina behov, stora som små. Eldkällan erbjuder dig personlig service hela vägen – från inspiration till installation. Arkitektur- kaminer är våra exklusiva kaniner med ovanligt stora rutdimensioner.


Dessa möjliggör arkitektoniska lösningar som är en modern tolkning av en vedbrasas skönhet. Njut av den vackert sparkande brasan och den unika atmosfären framför den stora kaminrutan. Jøtul F 1karaktäriseras av sina stora sidoglas, och den praktiska förvaringsplatsen i sockeln.

Med förvaringsplatsen under eldstaden och det integrerade eldstället har man möjlighet att dölja allt som hör till eldstaden när den inte eldas i. TT22-serien från TermaTech är stora kaminer som kan ge massor av värme hemma. Inklusive luftregleringshandtag. Nu tar vi upp braskaminer, spisar och andra vedeldade värmekällor i vårt sortiment igen. Under åren har det skett en stor utveckling av kaminer och spisar och de har blivit effektivare. Det är en anledning till att vi . I vårt utbud av braskaminer och kaminer hittar ni moderna, effektiva och miljömärkta värmekällor.


Här finns allt från små gjutjärnskaminer till stora kaminer med täljsten. Här nedan hittar ni våra leverantörer. Ytterligare utmärkta brasugnar finns i vårt sortiment av traditionella täljstensugnar.


Ugnarna kan också fås med uppvärmningsmotstånd. I ugnsserien Kaira skapar de stora luckorna stämning. Förbränningen regleras av automatiken (autopilot), vilket betyder att du inte behöver övervaka luftintaget eller reglera förbränningen.


Bilden som Energimyndighetens test visar överensstämmer helt med vår egen. Att det är stor skillnad på ny och gammal teknik är något vi sagt under många år. Nu har vi det svart på vitt, säger Hans Wikström på Svenska . Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Goda skäl att välja ny braskamin.


Moderna kaminer ger högre effekt och bättre värmespridning. Rökutstläppet är minimalt eftersom kaminen använder energin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg