torsdag 16 juli 2015

Contura 860t kampanj

Med en kamin i vinterträdgården eller uterumet kan du använda det året runt. Contura 860T är en täljstenskamin där elden syns på långa vägar. En stor täljstenskamin i litet format. Bra verkningsgrad och eldsynlighet - elden syns på långt håll tack vare de stora sidoglasen. Vi har bilder, inspiration och tekniska specifikationer.


Funderar du på att köpa kamin?

Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Välkommen hem till värmen. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura.


På denna sida visas aktuella kampanjer och erbjudanden. Vedfack till Contura 310 . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Contura Kaminer till orientmattor! Täljstenskaminen har inte bara egenskapen att hålla värme under en längre ti den är dessutom vacker att se på.


Säg den som inte uppskattar noggrant utvalda material, harmoniska proportioner, fiffiga finesser och god värme- ekonomi. Vi arbetar lika omsorgsfullt med våra traditionella produkter som vi lämnar plats för vår tids smak och trender.

En eldstad har sin givna plats i hemmet. Contura - serien är vårt sätt att tolka vår tid och omvärld. Den ökar mysfaktorn och för villaägaren kan den bli ett ekonomiskt uppvärmningsalternativ.


Här visar vi några nyheter och varianter på braskaminer och kakelugnar i olika prisklasser. Alla de eldstäder som ingår i Conturas aktuella kampanj visas här med sina förmånliga priser. Nu fraktfritt vid köp i E-butik.


Ta kontakt med oss och fråga om råd så mycket du vill. Du är hjärtligt välkommen till våran Butik. Se nedan på våra olika kaminer. Vi förbehåller oss för fel i informationen om våra produkter och priser.


Eventuella kostnader för frakt och tillbehör kan tillkomma. Spiskassett Contura ipanoramalucka. Här med tilluftsskorsten från Premodul Skorstenar. No hay texto alternativo automático disponible.


Kaminmontage AB har lagt till nya foton. Andorra braskamin KAMINKAMPANJ. Braskamin Contura hög KAMPANJPRIS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg