måndag 13 juli 2015

Kemiskt ren bensin gripen

Gripen är även Bensin kemiskt ren och Aceton kemiskt ren och det är unika fläckborttagare med breda användningsområden. Finns att köpa i dagligvaruhandeln, tex ICA, Coop, Citygross, . För effektiv borttagning av fett , oljefläckar mm. Tar bort tuggummismet och bläckstreck.


Om du får en fettfläck på papper, värm lite po.

NAMNET PÅ PRODUKTEN OCH FÖRETAGET. Handelsnamn: Gripen – Bensin kemiskt ren. Användningsområde: Lösningsmedel. Taggar allrengöring allrent rengöringsmedel tvätt kemiskt ren bensin fläckborttagningsmedel fläckrengöring hem Rengöring fläckborttagning hemartiklar tvätta fläcklösare tvättartikel fläcklösning . Kemiskt namn: Nafta (petroleum), vätebehandlad lätt. Testa först på underlaget.


Hos AB John Wall hittar du Bensin kemisk ren Gripen 125ml. BENSIN KEMISKT REN 125ML GRIPEN FLÄCKMEDEL BENSIN.

Here in Sweden the Zippo lighter fluid is expensive so i run my Zippo on GRIPEN Kemisk ren bensin. Köp Interiörvård Gripen Art. Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop. Har haft en liten flaska kemiskt ren bensin som räckt i säkert år.


Nu är den slut och jag behöver en ny, men har. Självklart funkar det att bara använda papper, eller att strunta i att rengöra öht, men är det bästa prestanda man är ute efter rengör man ordentligt med isopropanol, kemisk ren aceton, kemisk ren bensin eller något annat passande. Eftersom det redan finns en hel drös med trådar om just detta så. Jag har fått kylpasta på undersidan på min cpu. Frågar först och främst de som är från Finland.


Var får man tag på Kemisk ren Aceton,etanol eller bensin ? Har inte sökt i butiken ännu men ville bara veta. Det jag skrev i tidigare inlägg har jag läst på kemisk bensin -flaskorna från Gripen. Faktiskt tvekar jag på att dom någonsin endast har innehållit endast ett kolväte då bensin är en kolväteblandning. Tar effektivt bort Smutsfläckar som orsakats av olja och fett.


För lackborttagning och rengörning, testa först på underlaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg