torsdag 23 juli 2015

Värmeväxlare industri

För att överföra värmeenergi från t ex vatten eller luft använder man en värmeväxlare. För industriverksamhet och applikationer finns ett brett utbud av värmeväxlare att välja mellan. Vi levererar värmeväxlare till t ex: Allmän industri.


PlattvärmeväxlareSIGMADUAL SEMI-LASERSVETSAD PLATTVÄRMEVÄXLARE. SigmaDual är en kombinerad modul Lasersvetsad och packningstätad plattvärmeväxlare för ökad säkerhet gällande produktseparation.

Backers tubvärmeväxlare tål ett högre tryck (på primärsidan) än en plattvärmeväxlare, men den största fördelen är möjligheten att . Vi på Isakssons har industriella värmeväxlare som hjälper er att sänka energikostnaden till er industri. Värmeväxlarens funktion är att växla energi mellan två media, t. Kontakta oss för mer information. Med allt större fokus på energiåtervinning bland svenska företag och hushåll har vi mycket att tacka värmeväxlaren för. Mest populära produktsidor.


Mineralsalter och andra orenheter i vattnet avlagras på ytorna i värmeväxlare.

Avlagringarna sänker värmeväxlarens effekt märkbart och täpper igen dess flödeskanaler. Redan mm avlagring på de värmeöverförande ytorna minskar värmeväxlarens effekt till hälften. Det finns flera olika typer av värmeväxlare.


De vanligaste är tubvärmeväxlare och plattvärmeväxlare. En värmeväxlare används för att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat utan att de blandas. Mediet kan vara till exempel luft eller vatten, men även andra typer av flytande vätskor. Parmab Drivelement AB är Alfa Lavals huvuddistributör i Sverige för värmeväxlare för hydraulik och tillverkande industri.


Alfa Laval är världsledande inom värmeväxling och tillsammans har vi ett otroligt . Rokkedahl Energi erbjuder värmeväxlare från en mycket proffessioenl och erfaren Holländsk producent. Därför kan vi erbjuda både små och stora lösningar, där man önskar använda energiåtervinning. Samtliga ingående komponenter är tillverkade av syrafast stål 1. I många fall utgör kostnaden för värmeväxlare en mycket stor andel av en anläggnings eller ett systems totala investeringskostnad.


I många fall blir traditionella värmeväxlare mycket stora och kräver omfattande utrymme. Storleken bestäms av luftflöde, temperatur och övriga lämnade kunddata. Vi designar, konstruerar och producerar produktionsutrustning i tekniskt krävande material.

COLASITvärmeväxlaren kan fås med ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg