fredag 17 juli 2015

Veckostädning vad ingår

Dammsugning och moppning av golv. Rengöring av utsidor på vitvaror. Avtorkning av alla köksluckor och utsida fläkt.


Det är du som tillsammans med Städia Service Management bestämmer vilka rum i din bostad som ska ingå och vad som ska göras. Normalt utför vi nedanstående moment i en veckostädning. Du kan välja att låta strykning eller .

Vad ingår i hemstädningen? Intervall: tillfälle varje, varannan eller var 4:e vecka. Samtliga golv dammsugs samt fuktmoppas efter överenskommelse. Det innebär att du kan få avdrag på dina städningar vilket gör att priset också minskar därefter.


RUT gäller i fallet veckostädning som för hushållsnära tjänster och det gör att priset minskar rejält på din städning. Exakt vad priset kommer hamna på beror på. Hemfrid har satt ihop ett antal moment som ingår i storstädningen. Antalet timmar för storstädningen beror på bostadens storlek, utseende och behovet av insatser.


Med bra veckostädning får du tid till annat.

Vi lägger upp städningen så den passar ditt liv. Läs mer om våra tjänster, se prislistor och kontakta oss. Vet du vad en vanlig hemstädning eller flyttstädning omfattar?


Här nedan kan du se vad som ingår i våra storstädningar som standar men vi utgår från dina önskemål, du bestämmer själv vad som ska göras, vill du beställa fönsterputs i samband med storstädningen kan du enkelt göra det under fliken . Städarna har en grundlista över vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Den bygger på vår gedigna erfarenhet av vad som generellt behöver göras för att ditt hem ska kännas rent och fräscht. Listan kan naturligtvis justeras utifrån dina specifika önskemål och behov. Strykning och klädvård är ett exempel på tjänster som . Hjälp Hemma är enkla att ha att göra med.


Tjänsterna är tydliga och enkla att förstå, köpa och uppskatta. Kunden kan välja mellan olika nivåer på sin hemstädning. Det går att välja såväl veckostädning som månadsstädning. Vi jobbar mycket flexibelt och kunden bestämmer själv vad som behöver göras, . På gott och ont går det inte att generalisera vad gäller veckostädning. Olika företag inkluderar lite olika tjänster som standard i sin avtalsmässiga städning, men grunderna brukar vara ungefär desamma.


Därutöver går det ofta bra att anpassa, utöka eller köpa till tilläggstjänster. Njut av ett rent hem – utan ansträngning. De flesta våra kunder skriver under på att veckostädningen ger en ovärderlig avlastning.

Vi står för kunnandet och ett noggrant arbete. Nedan ser Du vad vi normalt gör vid återkommande veckostädning , eller varannan vecka om så önskas. Har du andra önskemål är det bara att meddela oss detta vid vårt första hembesök då vi skriver ett avtal om vad som ska göras. Givetvis kan Du när som helst förändra innehållet . Auktoriserad Serviceentreprenör – Almega granskar oss årligen att vi. Borde veckostäda just nu men har inte riktigt kommit igång.


Veckostädning måndag, tisdag. Då kom jag att tänka på just uttrycket veckostädning. Självklart är det olika i olika familjer, därför blev jag nyfiken på vad ni tycker ingår i en vanlig veckostädning. Jag själv tycker att det . Malin Waje, delägare och vd på Boleva, förstår att det kan vara svårt att som kund via hemsidorna se vad skillnaden mellan en vanlig veckostädning och en . HomeMaid har kollektivavtal och våra professionella medarbetare har därför sjyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.


Tillsammans är vi ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Hemstädningen är oftast en klassisk veckostädning. Alla golv dammsugs och de som tål det våttorkas. Bänkytor, fönsterbrädor och andra plana ytor dammtorkas. Extra fokus läggs oftast på kök och badrum där man verkligen vill att det känns glänsande fräscht.


Om du som kund har särskilda. Alla inventarier är kvar på plats, men vi gör rent på svåråtkomliga ställen och genomför sådant som inte hör till en vanlig veckostädning. I de flesta fall behövs storstädning en eller två gånger om året.


Det är även på sin plats efter en renovering av hem eller lokal. Fönsterputs ingår inte i vårt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg