fredag 31 juli 2015

Extraflame pelletskamin

Pelletskaminer från Extraflame i Italien. Stort sortiment av pelletskaminer med luftburen värme, vattenmantlade kaminer och pelletsinsatser. Ni är nu ägare till en Extraflame-kamin.


Extraflame pelletskamin är en utmärkt lösning för uppvärmning, som är resultatet av den mest avancerade teknologin, med förstklassiga arbetsprestationer och en design som alltid är modern, så att ni under absolut säkra förhållanden kan njuta av den fantastiska känslan som värmen . Manualer, bruksanvisningar och certifikat för bland andra Extraflame , MCZ och Ravelli.

Den är resultatet av den mest avancerade teknologin, med förstklassiga arbetsprestationer och en nutidsenlig design. Efter cirka års tillverkning av elektriska värmeapparater har Extraflame specialiserat sig till att designa, utveckla och producera pelletskaminer. När en pelletskamin skall starta upp är den inställd att försöka ett antal minuter, vanligtvis uppåt minuter. Att kaminen har startat känner den av genom att rökgastemperaturen överstiger ett inställt antal grader d. Detta värde kan oftast ändras.


Taggar: extraflame , felsökning, pelletskamin. Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. Bli medlem (gratis) :love: Nyhet .

JPG,ow:46pt:Extraflame - Rosy (Narvells),rh:alltombostad. Extraflames värmepanna är en utmärkt lösning både för uppvärmning och tappvarmvatten och den är dessutom är miljövänlig. Den är ett resultat av den mest avancerade teknologin, med förstklassiga arbetsprestationer, så att ni under absolut säkra förhållanden kan njuta av en fantastisk känsla av värme och bekvämlighet . Narvells: Extraflame - Rosy produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Service av pelletsbrännare, pelletskaminer m. Pelletvärme: pelletskamin eller pelletspanna eller.


Ja då var den igång efter lång väntan på min schidel skorsten! Bollar gärna erfarenheter med andra extraflame kamin ägare! När kaminen nåt inställd termostat temp går den ned på sparlåga med lite för hög innomhustemp som följd nu när det är lite varmare ute (kring 0), är det någon som vet om man kan . Märket är av Narvells extraflame. Det finns några som klarar sig helt utan fläkt och tom utan el. Rosy, en kompakt och funktionell pelletskamin i målad stålkonstruktion och topp i keramik och brännkopp i gjutjärn.


Värmetåligt keramiskt glas. Finns i färgerna svart, röd och pergament. Kaminen är utrustad med eltändning, inbyggd rumstermostat, timer samt extern termostat. MU_IDRO_BASE_575_LCD_009.

Tillverkaren förbehåller sig rätten att när som helst och utan föregående meddelande utföra ändringar på de egenskaper och uppgifter som anges i detta häfte i syftet att . Baxi – Bellina pelletskamin. ExtraFlame EcoComfort Maxi Pelletkamin i svart gjutjärn och plåt för inbyggnad. Artel pelletskamin erbjuder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg