onsdag 15 juli 2015

Futurum köksfläkt service

Vi tillhandahåller även tillbehör och reservdelar. Huvudinriktningen har allt sedan starten varit service av köksventilation ( spisfläktar) i alla dess former. Det säger exakt vilken modell av fläkt det är, vilken bredd och vilken färg.


Beroende av fläktmodell kan typskylten (se till höger) antingen sitta innanför lampglaset eller innanför filtret. SÅ HÄR ANVÄNDS ALLIANCEFLÄKTEN. B - Tryckknapp för belysning.

Du får snabbaste och bästa service. Produkten omfattas av gällande EHL- . Lampglaset lossas genom att snäppena trycks i pilens riktning, fig. Lysröret är nu åtkomlig för byte.


Kontrollera att säkringen är hel. Prova belysning och samtliga hastigheter så att Du vet vad som inte fungerar. Välj storleken själv Ett universalt filter för alla fläktar.


Mät upp storleken du behöver för din fläkt och klipp ut.

KÖKSFLÄKT FRANKE STIL ROSTFRI 60CM. Beställningsvara, veckas leveranstid. Spisfläkt för väggmontage. HANESTRÖM Fläktfilter 36x25. Filter för köksfläkt med måtten 36x2cm.


Rostfri köksfläkt med slimmad front. I fall du köper en ny köksfläkt så kolla att anslutningen på ventilationsslangen är på samma sida, behövs inte om du bara har en kryddhylla framför. Anslutningarna har varierat mellan olika fabrikat och årgångar. Fabriken låg nästan i dina hemtrakter.


Har du frågor om din köksfläkt ? På vår webbplats hittar du alltid information om drift, skötsel och felsökning. Kontakta oss för mer information. Behöver du göra en felanmälan? Futurum gjorde köksfläktar under flera olika namn. Använd formuläret som öppnas i ett nytt fönster i din webbläsare och fyll i dina uppgifter.


Skicka en reservdelsförfrågan om du inte hittar vad du söker. Futurumtillverkade fläktar.

Behöver du ett nytt filter till din ventilation? Vi har filter till många nya och äldre modeller från många tillverkare. Franke Bottenplatta Brunn 850. Självklart handlar du filter FRAKTFRITT .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg