torsdag 14 juli 2016

Arimax vedpanna

Excepfionellt ren förbränning och effekfiv värmeöverföring. Under denna tid har vi tillverkat mer än 40. Denna långa erfarenhet i kombination med en aktiv . Efterföljare till storsäljaren Arimax.


Har haft den borta och det är ett hål in.

Det läcker inte mycket men ju mer man eldar på ju mer vatten kommer det. Traditionell och bekymmersfri. Man bränner ett flertal fasta bränslen som exempel- vis ved på cm.


Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Har någon något förslag vilken och hur stor vedpanna och hur stora ackumulatortankar som skulle passa bra? Finns otroligt stort urval på.


Jag har även en annan bekant som säljer finska ARimax pannor, rätt förmånliga men jag gillar inte att man måste fylla på veden ovanifrån.

Arimax Vedpanna från Arimax Svenska AB. Denna produkt är ej standard i alla länder. En ny skorsten mÌste vara typgodkänd för användning med vedpanna. Det mÌste finnas ett luftintag till. Säljer vår vedpanna pga anslutning till bergsvärme.


Pannan har anslutningshål för stoker och har blivit använd för flise. Omvänd blålågeteknik, sugande fläkt. Liten effektiv vedpanna med lucka för pellets- eller oljebrän- nare.


Klarar Boverkets tätorts- krav. Inbyggd varmvattenspiral. Var för tio år sedan i samma sits. Frågade då en kollega (snickare) Utan att tveka sa han Arimax. Hans sotare hade rekommenderat.


Det bästa är att den är toppmatad. Lätt att fylla i spån o sånt spill från . Måste nog köpa en ny panna då min börjat läcka lite baktill. ID=18mod= ModPRDprd=225.

Nån som har tankar om den? Ariterm_på sin finska sida så uppger man att även den större pannan har vidareutvecklats på samma sätt som 35:an inte kw men en mycket poten panna. Hus i Siporex bostadsyta 144.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg