torsdag 21 juli 2016

Värmetålig färg kamin

Värmebeständig och miljövänlig färg för kaminer och spisar. Finns även som sprayburk för enkel hantering. Reservation för skrivfel och prisändringar. I vårt sortiment finns utvalda värmebeständiga senosprayer och färger på burk anpassade till din vedspis eller kamin. Mejla eller ring oss om du behöver råd.


Värmetålig Färg Nsp Senoterm Burk Med Pensel.

Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från NSP Visa alla produkter från Braskaminstillbehör . Grundfärg får EJ användas, eftersom den inte tål höga temperaturer. Tänkte ta och måla över teglet som finns runt vår öppna spis i någon vit nyans.


Måla vägg bakom braskamin posts Nov Måla braskamin posts Oct Vilken färg till puts intill kamin posts Oct Contura kamin färg ? Oct Måste man använda värmetålig färg ? Per och Monica Caspersson, Norrköping. Svar: Ur modesynpunkt är caffelatte-färgerna på väg ut och gråa toner (och omålad träpanel!) på väg in, men det är förstås en smaksak.

Det är ju ni som ska bo i stugan och vilken ljus väggfärg ni än väljer kan den inte bli fel. Passar bra på rostfritt stål och tål upp till 8grader. Här säljer vi sprayfärg och spissvärta till din spis och kamin. Vedspisarna har varit helt neddemonterade i delar som sedan sandblästrats och därefter grundmålats med värmetålig färg , monterats ihop, tätats och slutligen svärtats. En värmebeständig färg som tål extra höga temperaturer.


När färgen är nylackad värmer du den långsamt till 2grader C för att härda den. Därefter tål den 6grader C. Perfekt att använda till trädgårdsgrillen, värmeelement, gjutjärnskaminen, avgassystem och liknande. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! May Det går att måla en öppen spis om man använder rätt färg. Här har isabelle mcallister målat sin spis svart.


AVSOTNINGSMEDEL TILL SKORSTEN. Jan Vi använder kaminen ganska flitigt under vintern. Eftersom vi började elda direkt när vi fick förra vintern så väntade vi med att måla på murstocken bakom kaminen.


Den putsade väggen är målad med Enetorpets Bifrost som är den färg jag använt även på det putsade runt vedspisen i köket.

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt.


Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Gjutjärnskaminen Trend är en liten och smidig gjutjärnskamin med glaslucka som ger insyn till elden. Kaminen är tillverkad av högkvalitativ gjutjärn samt ytbehandlad med en värmetålig färg. Nov Färg Med Pensel Specialfärg för skorstenar och eldstäder Produkt info: Färg : Svart Max temp: 5grader Mått: 1ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg