måndag 25 juli 2016

Lk golvvärme göteborg

Våra system för vattenburen golvvärme fungerar lika bra i nybygge som vid renovering. Olika förläggningssätt och ett brett sortiment av tillbehör gör att du kan anpassa din golvvärme till varje enskilt rum. Läs mer om golvvärmens fördelar på vår hemsida.


Våra Universalrör kan användas till såväl radiator- och . LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer.

Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Göteborgskontoret ansvarar för teknisk support och försäljning i Jönköping, Västra Götaland samt Värmland. Vi söker säljare till Göteborg.


LK är inne i en expansiv fas och därför söker vi en säljare till affärsområdet Water and Heating Systems. Din roll blir att bearbeta marknaden i Storgöteborg. Ta chansen att bli en del av ett välkänt och framgångsrikt företag i en växande region.


Som säljare hos LK marknadsför du våra produkter . RÖRPAC AB är ett familjeföretag med över femton års erfarenhet av vvs-arbeten i Göteborg och Västra Götaland.

Vi utför installationer och service gällande allt som tillhör vvs, värmepumpar och kyla. Några av våra specialområden är : värmepumpar, golvvärme och vattenrening. LK är en av Nordens största VVS- leverantörer. Golvvärme – vattenburen eller elslingor? Välkommen till PriceRunner!


Vi erbjuder komplett vägledning och allt som behövs genom varje steg från offert till installation av din golvvärme på nätet! Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Helsingborg, Halmsta Malmö och Göteborg samt återförsäljare i övriga landet. Att investera i golvvärme är ett smart val på många sätt.


Vattenburen golvvärme är flexibelt, ekonomiskt och fungerar säkert under hela husets livslängd. Att få gå på ett varmt och skönt golv när det är kallt ute är en underbar känsla. Med vattenburen golvvärme får man en jämn och energieffektiv värme i hela rummet. Elektronisk ljudlös rumstermostat med Triac-utgång och elektronisk återföring.


För bästa energieffektivitet arbetar rumstermostaten med s. Självmoduleringsteknik anpassar avgiven golvvärmeeffekt i förhållande till inställd temperatur. Martin Johnsson kommer att förstärka avdelningen för Teknisk Support i Göteborg.

LK Trådlösa rumsregleringssystem. Vi förenklar byggandet och våra kunders vardag genom att ta fram smarta, enkla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg