fredag 22 juli 2016

Fejk kamin rusta

Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Dekorationsbrasa Narvik 900. Passar lika bra på bordet som.


Värmefläkt med dekorationsbrasa, Hygge 0. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Perfekt för kalla vinterdagar! Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. En reglerstav medföljer som gör att du kan reglera värmeeffekten och storleken på lågan. Drivs på etanol och tänds med en enkel braständare.


Exklusiv och snygg eldstad som även den . Ambience – termostatkontrollerad gaskamin i gjuten aluminium. Har en katalysator som renar den förbrända gasen och en säkerhetsinställning som gör att den automatiskt stängs av om syrehalten minskar med mer än.

Finns både för naturgas eller gasol. Som ovan nämner så vore ett trevligare alternativ att köra med etanolspis, du får riktig eld och som på bild går det att köpa keramiska fake vedträn som tål att ligga i elden samt så finns det etanol gel som ger det där sprakande ljudet som en riktig vedel många har misstagit träet i våran lilla etanolkamin för . Rekommendationer isåfall? Skorstenen är bara för dekoration. Det är bioetanol man eldar med.


Den enda tragiska är att jag ALDRIG kommer få tag i denna. Måste köpa något värmande till min isiga lya. Eller finnes någon som kan rekomendera något bättre. Hitta billigaste Elektrisk kamin hos AllaAnnonser.


Jag älskar kaminer, men kan tyvärr inte ha en riktigt. Så fick köpa en fejk från rusta. Men tyckte at dekorationsbrasan så såg liten ut. Byggde en ram ,spacklade och målade! Själv har jag provat Karneval och T-Gul Gel i min kamin , bortsett från att Karneval har en lite väl stark skogsdoft så är den betydligt behagligare än T-Gul som ger en kemisk doft vid förbränning.


Art Deco, modell Florida. Rusta , grymt pris, endast 9:-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg