tisdag 19 juli 2016

Nibe luft vatten värmepump test

Luft - vattenvärmepump tar tillvara energi från utomhusluften och använder den för att värma upp vattnet i en varmvattenberedare eller ackumulatortank. Genom att omvandla energin från utomhusluften, sänker du dina energikostnader på ett miljövänligt sätt, samtidigt som du skapar det perfekta inomhusklimatet. Lägst förluster i detta test har Viessmann med 5kilowattimmar per år, följt av Thermia Atec HP med 6kilowattimmar och Daikin med 6kilowattimmar.


Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Vi vill också att värmepumpsleverantörerna fortsätter att höja kvalitén och totalgarantitiderna, genom att granska deras produkter.

Testresutat kan ge en god bild av vilka luft - vattenvärmepumpar som är bra. Energimyndighetens tester. Att testa en luft - vattenvärmepump är inte det enklaste. När du ska köpa en värmepump , finns det en del saker att tänka på.


Fundera exempelvis på vilket energibehov huset har, hur många som bor i huset och om det finns tonårsbarn som förbrukar mycket varmvatten eller om det finns äldre människor som vill ha en extra hög inomhustemperatur. Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp ? Estia HWS- AquaSnap Line A Plus Vitocal-.

Båda offerterna har samma pris så när som på några hundralappar. Där har man exprimenterat och simulerat skiftande klimat. Det är tack vare dessa tuffa test. Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag.


Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden. Men du kommer också att få veta vilka saker . Trygghetsförsäkring upp till år.


Värmedrift ner till -°C. Avancerad aktiv luftrening. Upp till lägre uppvärmningskostnad.


En bra luftvärmepump ska sänka energikostnaderna och skapa ett behagligt inomhusklimat utan att ljudet stör dig eller grannarna. NIBE ARIA är ett komplett modernt värmepumpssystem som . Men hur vet man vilken pump man ska välja? Den modell som bullrar minst ligger på dB och den som har högst på dB.

Den är en skillnad som människan upplever som en mer än fördubbling av bullret. Ljudet från en luftvattenvärmepump kan upplevas som störande i tätbebyggda områden, men testresultaten visar alltså att det idag finns teknik . Klassledande arbetsområde. Självjusterande kontrollsystem för äkta ”plug-and-play” installation.


Inget behov av kraftigare säkringar eller ombyggnation av . De har från 3-16kW på de vanliga modellerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg