onsdag 13 juli 2016

Alig ventilation

Allt från projektering, konstruktion och kompletta materialsatser till färdig och injusterad ventilation. Din totalleverantör för ett bättre inomhusklimat! Vi har också ombesörjt luftinjusteringar över hela landet. Detta har gjort oss till marknadsledande inom ventilation och . Bolaget skall bedriva partihandel inom ventilation samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.


Visa fler bolag på denna adress.

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 5miljoner. Tikspac - For clean public spaces.


Typ: Grossist Konsult Återförsäljare. Box: Address: Hammarsmedsgatan 15. Alig Ventilation AB är verksam inom E-handel, VVS och VA i Mariestad. Ansvarig Mikael Olsson år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Kunderna är främst hustillverkare, byggentreprenörer och . Alla fyra bröderna har jobbat . Bra luft är välgörande för människor och fastigheter. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Mariestad. Ohlsson, Mathias Kurser: Åtgärdskurs.


Alig ventilation AB har tillsammans med Nivell System fått order på leverans av s. Det är fuktskadade golv i daghem som skall renoveras med Nivells typgodkända system för golvrenoveringar. Jag hade en himmla massa frågor men dom tog tid och svarade och var väldigt kunniga. Jag tror att dom är bland dom seriösaste på marknaden i. Jag har jobbat med ventilation (konsult) rätt så mycket . Download the executives list.


CEO - Chief Executive Officer (VD). Director (Styrelsemedlem). Chairman (Styrelseordförande).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg