onsdag 20 juli 2016

Utbilda sig till vvs montör

Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Där kommer du att träffa yrkesmän som tillsammans med lärare från skolan handleder dig och kontrollerar att du får de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs. VVS - Montör Malmö Astar. Gå Movants vvs-montörutbildning!


Denna utbildning ger dig grundläggande kunskaper för installation, drift och underhåll.

Utbildningen riktar sig främst till dig som är över år. Här finns YH-utbildningar som matchar Vvs - montör. Hitta din utbildning på AllaStudier.


I ditt framtida arbete kan du jobba med installation av värmepumpar, solvärme, varmvattenberedare, element och badrum (toalettstolar, badkar och handfat). Ofta arbetar du med olika slags värmepumpar, värmepannor, golvvärmesystem och styr- och reglerutrustningar. Detta är en utbildning för dig som är praktiskt lag tycker om att arbeta med händerna och med människor.


Du kan ibland komma att jobba i obekväma arbetsställningar så en bra fysik är ett plus. Hur går utbildningen till?

Du får träna på det du lär dig via böcker genom praktiska övningar. Du gör även praktik på en. Läs mer under Ansök så här. Ta din karriär till nästa nivå!


Kika då på denna utbildning , här får du fördjupade kunskaper i installation, service och underhåll av till exempel värme- och sanitetssystem. Yrket är ett traditionellt hantverk som förnyats med ny teknik, . Då han inte trivs på jobbet och tillvaron i allmänhet så har vi beslutat att han måste söka sig vidare här i livet. Då personen ifråga är ung (år) och outbildad så kryllar de inte direkt med arbete. En tanke han hade va, att utbilda sig till VVS- montör och på så sätt kanske få en ny start i livet.


VVS- och fastighetsprogrammet och övriga yrkesprogram ska ge grundläggande behörighet till högre utbildning, enligt ett regeringsbeslut nyligen. VVS-montör – ett framtidsyrke. Jag skulle vilja utbilda mej till rörmokare vet ej hur man anmäler sig men skulle vara tacksam om ni skicka mail till mej hur man gör det Mvh Soffe.


Här hittar ni alla gymnasieskolor . I dag finns det flera olika typer av material som används inom VVS. Det kan vara allt från järnrör, till kopparrör och plaströr. Därför måste du kunna arbeta med alla typer av material som kan förekomma.


Om du jobbar med service har du en servicebil med de verktyg och delar som du behöver för att kunna utföra jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg