onsdag 13 juli 2016

Kylföretag uppsala

Läs mer om tjänsterna vi erbjuder och hur vi hjälper dig med allt från värmepumpar till vätskekylare. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för uppsala kyl i Sverige. Kylservice - kyl-, frysanläggningar - installationer, service, luftkonditionering, värmepumpar, -växlare, butikskyla, frysrum - företag, adresser, telefonnummer. Svensk Storköksservice AB, uppsala. Malte Månson Verkstäder AB, uppsala.


Indoor Energy Services Sweden AB, uppsala.

Uppsala kommun Skolfastigheter AB, uppsala. Glöm inte att påminna oss om du vill ha ROT-avdrag på vårt arbete. Till vårt förfogande har vi stycken fullutrustade servicebilar som hjälper oss att förse våra kunder med rätt hjälp i rätt tid.


Alla på företaget är licensierade enligt säker vatten. Bland våra kunder hittar man privatpersoner, industrier, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag, fastighetsbolag, kylföretag och byggföretag. Vi finns på tio orter i Sverige och till vårt kontor . Vi har ett tiotal större kunder i regionen redan och de har önskat att vi ska komma närmare dem. Du är nytänkande, kreativ och har ett genuint tekniskt intresse.


Netjobs - dagar sedan - spara jobb - mer.

Verksamheten innebär projektering, installation och service av kyl- och värmepumpanläggningar för t. På jakt efter en hushållsassistent, dammsugare eller tvättmaskin? För mer information kontakta . Blanketter för årsrapporter finns hos certifierade kylföretag. Kom ihåg att det är du som operatör som är ansvarig för att skicka in årsrapporten till miljöförvaltningen, inte kylserviceföretaget. Kontrollera att rapporten är fullständigt ifylld innan du undertecknar den. DICKS HUSHÅLLSSERVICE AB Platsbanken AMV.


Verksamheten projekterar, installerar och ger service av kyl- och värmepumpanläggningar för butiker, storkök och . Kylaggregat i Sverige - Hjälp med kylaggregat och frysbox i hela Sverige. Alla inom panelentreprenad. Francks Kylindustri Stockholm AB. Huurre fusioneras med Porkka. Det är Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag och representeras av företag från norr till söder med över 3anställda.


Vi behöver förstärkning i vårt team och söker nu en serviceinriktad och självständig kyltekniker som gillar problemlösning. Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på kylanläggning. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.


Vi är ett certifierat kylföretag. Luftmiljöbutiken är ett kylcertifierat företag och medlem i branschens organisationer. Kylföretagen måste ha både tillstånd och behörighet enligt krav från Statens Naturvårdsverk.

Ett ackrediterad kylföretag med 15år i branschen-. Välkommen till Nerike Skog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg