tisdag 12 juli 2016

Golvvärmetermostater

Vill du köpa en termostat? Termostaten är värmesystemets hjärta och hjärna. Det är den som reglerar hur stor del av den installerade effekten som ska utnyttjas.


Ett smart styrsystem håller jämn temperatur och är direkt avgörande för energiförbrukningen. Ebecos EB- Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och.

Ensto-termostaterna är nu ännu enklare att installera och koppla: de har praktiska insticksplintar, kombinationstermostaternas . Elektronisk termostat för styrning av elektrisk golvvärme. Digital timerförsedd termostat för elektrisk golvvärme med stor display och enkla och tydliga funktioner som. Raychem SENZ: En ny generation golvvärmetermostater. Swipe och touch, designtermostat. Byt till en modern golvvärmetermostat.


Samtliga golvvärmetermostater i vårt sortiment har en golvtemperaturgivare vilket är nödvändigt för att golvvärmen skall fungera riktigt bra.

Golvtemperaturgivarna har standarden 6. Passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Exklusiv design, fullfärgs touch‐skärm, swipe‐funktionalitet, energieffektiva lösningar och en ny typ av användarvänlighet är standard. SENZ lanseras av Pentair, som också levererar Tgolvvärmesystem.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Uppgradera äldre golvvärmetermostater och få ett energieffektivare golvvärmesystem!


Golvvärmetermostater från Warmup - Vi tillhandahåller ett brett sortiment av avancerade golvvärmetermostater. Här är alla tidigare modeller av T2-golvvärme- termostater samt de nya Raychem-modeller som de kan ersättas med. Använd redan befintlig givare.


Efter byte, kom ihåg att gå in i nya termostatens meny och ange givarvärde. EB-Therm passar dig som vill ha en enkel termostat. Alla våra termostater är microprocessorstyrda.


Detta innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger .

Jag skrev igår om termostater och har fått några följdfrågor som jag tänkte reda ut. Många tror felaktigt att man måste använda en golvvärmetermostat från samma tillverkare som värmekabeln man använder. En termostats funktion är i grunden mycket enkel. Den mäter temperaturen och om temperaturen är . SENZ WIFI kan dessutom distansstyras via en . Har golvvärme centraler,en i tvättstugan.


Inbyggnadsdjup endast mm. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning. Avsedd för elektrisk golvvärme. T2NRG-DM är en modern digital golvvärmetermostat som kan.


Förberedd för anslutning av extern klockenhet, vilket ger möjlighet till styrd temperatur-reduktion med 4°C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg