torsdag 21 juli 2016

Spis i gammal stil

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gammal spis. Då vi renoverade och byggde ut vårt kök bestämde vi oss för att följa husets gamla stil. Vi öppnade upp och en byggnadsvårdssnickare murade upp en gammeldags spis del med en spiselkrans av 2år gammal stock och ny rostig plåt. Vi är på jakt efter en ny spis som gärna ska ha lite äldre stil. Vi är hemskt förtjusta i Ilves Nostalgi, men det känns som att det är lite för.


Smeg har hämtat inspiration från världens främsta kockar och utvecklat ett spissortiment där stil och elegans går hand i hand med hög prestanda, användarvänlighet och lägsta.

Victoria spis 90cm med ugnar Gräddfärgad. Många leverantörer tillverkar nya kök i gammaldags stil för alla oss nostalgiker. En gammaldags köksstil andas mycket nostalgi.


I mitten på bordet finns ett fritt utrymme som kan användas för att förbereda mat, placera kastruller och köksredskap. Jämför Ta bort från jämföra. Ladda ner royaltyfria Matsal och kök rum interiör och gamla stil spis med sten inredning.


Induktionshäll French Collection Falcon Elise 1Induktionshäll (Vit). French collection med en fläkt av det ljuva livet.

En spis med unik stil och kvalitet som klarar allt. Har du inte turen att hitta en gammal köpmansdisk finns även nyproducerade i gammaldags stil. Men det finns även nytillverkade burkar i gammal stil som ger köket en lantlig känsla. Skippa rostfritt stål och satsa i stället på kylskåp, diskmaskin och spis i rätt retrotappning.


På fötterna har hon långa. Jag har ett stort inredningsintresse och här i detta boende finns ett arv att förvalta, därför influeras mitt hem av äldre bevarad stil. Det tillkom också en egendesignad öppen spis som fick en central plats vid skafferiet.


Bygg nytt herrgårdskök i gammal stil. Med brasan sprakande i kökets öppna spis kan vännerna mingla runt med en fördrink i handen medan värdparet underhåller sina gäster. Vi har spisar för alla, t. Besök oss för att hitta en spis som passar i ditt kök. Mura vedspis o kåpa i gammal rustik stil samt öppen spis enligt bilaga. Fråga: I vårt blivande hus vill vi mura en rejäl spis med insatskassett.


Elden ska kunna ses från både vardagsrummet och matsal. Spismöbeln bör, förutom kassetten, innehålla ett eller flera fack för vedträn, liggnisch för katt och nisch för prydnadsföremål. Hela huset byggs i gammal genuin stil och spisen är . Hela badrummet är nyrenoverat i Art Deco stil med underbart mässingfärgat antikt sittbadkar, WC och handfat i gammal stil och vackra kaklade väggar och golv.

Underbart ljusinsläpp genom. Köket är nyrenoverat i senast stil med påkostad inredning och vacker SMEG spis , induktionshäll och glaskyl. Foto: Spisens trevlige fd ägare. Idag har jag köpt en ny spis till mitt blivande kök på blocket för 5kr.


Min pappa tar sig för huvudet när jag berättar om mina köks planer. Eftersom jag ville ha en lantlig stil på det hela sprutlackerade min svärfar luckorna vit grå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg