tisdag 19 juli 2016

Radialfläkt

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Beskrivning, Dubbelsugande radialfläkt. Rotationsriktning, Moturs sett från inkopplingssidan. Motor, Spänningsreglerbar .

Produkt avsedd som reservdel. Det är förbjudet att bygga in den i en apparat som sätts på marknaden inom EU. Direktdriven motor med F-hjul.


Låg höjd för trånga utrymmen och servicelucka . Här hittar du information om leveransstatus, reservdelar och teknisk support. I tryck-flödesdiagrammet är fläktens rekommenderade arbetsområde, där VVS-AMA:s krav på verkningsgrad innehålles, markerat med ett ljusblått fält. Denna typ av fläkt har ett hjul som roterar i en snäckformad kapsel.

I radialfläkten strömmar luften in axiellt och slungas ut radiellt med hjälp av centrifugalkraften. TORNUMs radialfläktar är anpassade för luftning, kylning och torkning av spannmål. Den goda tryckförmågan hos radialfläktarna gör dem mycket lämpade för luftning av våtlager. De många montagealternativen gör fläkten lättplacerad. W, ART NR, BRUTTOPRIS, PRISGRUPP.


RFTX är en explosionskyddad 3-fas radialfläkt med cirkulärt inlopp som uppfyller den tekniska standarden ATEX, för säker transport av explosiva gaser med fläktar. RFTX har ett gnistsäkert utförande med dysa i koppar och motorn helt avskild från luftströmmen. Den ATEX-certifierade fläkten omfattas inte av ErP-direktivet.


Vill du få tillgång till hela artikeln? B- hjulet har bakåtböjda skovlar, P-hjulet har plana bakåtlutande skovlar och R- hjulet har . Beställ idag, leverans imorgon! Remdriven radialfläkt med dubbelt inlopp för enkelt underhåll och höga driftstemperaturer.


Du kan montera fläkten horisontellt eller vertikalt: Denna fläkt fungerar i båda lägena. Den höga fläkteffekten gör den till ett bra köp. Genom sitt massiva hölje i stålplåt är den extra robust.

Modul - Processkomponenter. ATEX-fläktar för explosiva luftblandningar. Radialfläktens konstruktion och diagram för olika fläkthjuls tryckflöde. Bravida installerar när Neglingedepån moderniseras. MCC, År, Original, Eftermarknads, Bytes.


Fläkten dras ut som en byrålåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg