fredag 22 juli 2016

Finspångs brunnsborrning

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 6miljoner. Genom åren har vi vuxit till en av landets största och mest erfarna aktörer inom geoenergi- och vattenborrning.


Dessutom expanderar företaget starkt inom entreprenadborrning.

FBB har utfört några av landets större geoenergisystem – till exempel Ikanos . Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag. Verkställande direktör: David . Vi utför borrning för vatten och bergvärme, men även grusfilterbrunnar, grundvattensänkningar och horisontalborrning. Sedan företaget grundades har vi borrat över 13.


Gå med i LinkedIn utan kostnad.

Välkommen att kontakta oss för offert och kostnadsfritt besök. Men även borrning av grusfilterbrunnar, grundvattensänkningar, , pålning, horisontalborrning och ö. Ja, registrerad för F-skatt. Anläggningsentreprenörer för allmännyttiga projekt inom värme, vatten och avlopp . Ansvarig David Johansson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bröderna borrar för tillväxt.


Företagande Var allt hade sin början är svårt att säga. Från till Anställda. Besöksadress, Industrivägen 4. East Sweden Infra Cluster är öppet för alla regionens företag. På denna sida kan du läsa mer om vad nätverket ger dig samt bli medlem. Ta del av erbjudanden från andra i nätverket via vår Köp och sälj-funktion!


I dagarna blev det nämligen klart att FBB får totalentreprenaden för geoenergisystemet då Rusta bygger nytt centrallager i Norrköping. Finspångs brunnsborrning (FBB).

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Enskilt största uppdraget någonsin. Slussen ska byggas om för 1miljarder kronor. Geoenergi handlar om jor-sjö,-och bergvärme.


FBB är ett borrande företag. Vi erbjuder brunnsborrning för vatten och borrning för . Vi är ett expansivt företag och sysselsätter i dag personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg