torsdag 28 juli 2016

Kyl och frysrum

Vi skapar kyl - och frysrum som möter dina behov. Hos oss får du hållbara och miljöanpassade lösningar. Välkommen att kontakta oss för offert! Vi tillverkar alla paneler efter kundorder.


Utan att det kostar er något extra så måttanpassar vi rummet enligt era önskemål.

All måttanpassning sker alltid på fabrik så vi kan integrera excenterlås i panelen och garantera samma täthet och kvalitet i varenda skarv. Ki-Panel AB har med varumärket Ki-Panel länge varit en av huvudleverantörerna av bland annat isolerade sandwichpaneler till framför allt kyl- och byggbranscherna, men även direkt till slutanvändare inom andra branscher med behov av kyl -, och frysrum och även lab- och klimatrum. Vi erbjuder även ett brett sortiment av . Vi kan även specialbeställa måttanpassade kylrum och frysrum från Infrico. Med ett enkelt och smidigt modulsystem blir det lätt för er att anpassa det efter era behov.


Monteras lätt av två personer på mindre än en dag. Efter nästan år i branschen är vi på ER Kyl i Göteborg proffs på lösningar för kylrum, frysrum och varukyla.

Vi projekterar, säljer och installerar alla typer av lösningar inom kyl och frys för bl. Vi löser ditt behov av kyl - eller frysrum oavsett storlek. När det gäller lagerhållning och förvaring av frys- och kylvaror så är inte temperaturen det enda som spelar roll.


Det är även viktigt att de kyl - och fryslager samt frys- och kylrum som vi tillverkar, konstruerar och monterar åt dig håller de miljö- och kvalitetskrav som ställs . Väl fungerande kyl - och frysrum är en viktig förutsättning för effektiv och hygienisk förvaring av livsmedel, arbete i laboratorier, lagring och varudistribution. Vi ska vara Sveriges ledande företag inom kylbranschen. Kyl - och frysrummen levereras i prefabricerade sektioner av golv, väggar och tak. För frysrum medföljer tryckutjämningsventil samt karmvärme för dörren.


Värmeslinga finns som tillbehör om så önskas. RMK AB är specialister på luftridåer och har luftridåer för entréer, uteportar, kylda torg, kylrum och frysrum. Is på golvet kan göra det svårt att köra truck, och is i taket är direkt farligt. Ispåväxten gör att man måste frosta av oftare vilket tar tid och personal i anspråk.


Med av avfuktare kan man undvika all dessa problem med . Stort utbud av maskiner och utrustning till restaurang och café. Ugnar, spisar, stekhällar, espressomaskiner, kylskåp, diskmaskiner m.

Köp online - Snabb leverans! Sedan några år har Kide utvecklat ett system med paneler för enkel montering där samma låssystem används för både vägg- och takelementen. Nu kan vi tack vare det ta ett viktigt steg framåt genom att erbjuda Universal kyl - och frysrum i modulpaneler som finns med olika tjocklek, ytskikt och golvbeklädnader. Electrolux kyl - och frysrum finns i ett stort antal storlekar och funktioner. Serien består av kylar, frysar och kylrum.


Inbyggd kompressor och Centralkyla. Kylrummen tillverkas i mer än 1standardmodeller från 8mtill 19m3. Viessmann kyl - och frysrum. Hyllsystem i aluminium och plast.


Integrerad termometer och övertrycksventil. Handtagen har både lås och nödöppning. Fallande gångjärn i kraftig konstruktion. Hygieniskt golv i rostfritt stål.


Carel termostater för kyl - och frysrum. Ledande internationellt inom design, tillverkning och installation av komplett utrustning för detaljhandel. Inomhusklimat har lång erfarenhet av alla slags och alla storlekar på kyl och frysrum.


Vi hjälper till med alla tänkbara speciallösningar som kan krävas tex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg