måndag 4 juli 2016

Flisbrännare pris

Elda med det som är billigast! VETO flisbrännare , flispannor, värmecentraler – vi har värmen för dig! Enkel, ekonomisk, driftsäker och flexibel uppvärmning – med över år i branschen har vi stor erfarenhet och tusentals nöjda kunder.


Vetomat är en flisbrännare (pelletsbrännare) för fasta bränslen och är lämplig för villor och mindre byggnader upp till ca 5m2. Pelletsbrännare NyMo 150.

En miljövänlig och patenterad helhetslösning med digitalt styrkort, där förbränningen kan ställas in. Svensktillverkad brännare på kW. Passar de flesta värmepannor och flisaggregat. Brännaren är utrustad med eldfasta stenar i sidorna vid förbränningsutrymmet. Dessa är enkla att byta ut vid behov.


Undersidan är enkel att demontera vid rengöring och . Den installeras lämpligen i till exempel större villor eller mindre fastigheter där man önskar att elda med flis och pellets. Flisstorleken till den här brännaren bör vara av mer finhuggen skogsflis eftersom den är den minsta brännaren i den här serien och det finns då inte plats för stor flis.

Pris lämnas mot offert i vilket utförande . Alla fliseldningsutrustningar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Reservdelar till vår egen och IWABOs fliseldning samt passande på diverse andra. Vi har mer delar än de som finns här. Passande alla Iwabo, Nymo och våra brännare.


VETO: värmecentraler, flispannor, flisbrännare. Att välja rätt uppvärmning kan vara svårt. Man vill att uppvärmningen ska vara enkel och ekonomisk, men också driftsäker och flexibel. Vi kan hjälpa dig - med över år i branschen har vi stor erfarenhet och många nöjda kunder. Med en VETO värmeanläggning låser du dig . Vår målgrupp är främst hemmafixande privatpersoner och företag som vill handla VVS-varor från kända varumärken.


Vi är återförsäljare för VETO när det gäller att kunna elda med Biobränsle. Flexibel är stark – varför elda med bara ett sorts bränsle? Söker Du en brikettbrännare, en flisbrännare , en torvbrännare eller en pelletsbrännare?


Jag håller på att titta runt på nätet efter en ny flisbrännare. Tips: Enklast delar du genom att klicka på .

Fliseldning med utrustning importerad från polen? Problemet är att vedpanna när bar 5år så jag undrar om man kan sätta flisbrännaren i vedinkastet på pannan eller måste brännaren sitta på ett visst ställe på pannan? TB24 TB30 Janfire, Viking Bio, Nibe, Veto ( flisbrännare ), Iwabo.


Gotfire FBFlisbrännare 25kW. Detta är brännare vi kan montera. Pris på monterad Combifire utan brännare (om du redan har en brännare) kontant fr. Flis matas på automatiskt från ett intilliggande förråd och brännaren känner av när matningen ska ske.


Den bygger på en Raspberry pi samt ett extra reläkort med analoga in och utgångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg