tisdag 12 juli 2016

Gnosjö oljefyllda element

Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, . Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiator ytan. Termostaten är också försedd med överhettningsskydd.


Radiatorn är helt ljudlös och luktfri.

Välkommen till PriceRunner! OLJERADIATOR GNOSJÖ 500W ELEKTRONISK 230V 600X660. Jämför priser och läs recensioner på Element. Oljeradiator500W med elektronisk termostat, konvektor och nattsänkning.


Användningsområdet för detta element är i läg. Kopplingsbox till Gnosjö element Denna produkt är utmärkt att köpa till för alla fasta installationer när det gäller Gnosjös element. Hur många watt behöver jag. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.


Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste.

Kräver installation av behörig elinstallatör. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Vi skickar enbart element inom Sverige. Vår idé är att erbjuda smarta klimatprodukter till bra priser och hög kvalitet. Termo har egen utveckling och kvalit. De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Väggfästen samt fötter medföljer.


I 400V har vi en modell på 700W. Jordad 230V kabel som är meter. Snabb leverans och fraktfritt. Ej tillgänglig online - Se varuhuslager. Passa på att fynda i varuhusen.


Gäller så långt lagret räcker. I mitt lilla radhus så har jag element o mina ( annan modell med elektronisk termostat) tar 7watt styck i förluster året runt. Eftersom jag kör luftvärmepump till så är huvudbrytaren till elvärmen självklart avslagen under alla utom årets kanske kallaste dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg