torsdag 7 juli 2016

Sotare söderort

Sotare - sotning, skorstensfejarmästare, brandskyddskontroll, sotning, ventilationsrengöring, skorstensbesiktning - företag, adresser, telefonnummer. Med låg personalomsättning och kontinuerlig fortbildning samt . Peter Sotare arbetar i hela Storstockholm och har över års erfarenhet av sotning, ventilation och inomhusklimat. Utöver detta har vi även behörighet för besiktning och provtryckning av rök- och ventilationskanaler.


Våra erfarna sotare och tjänster finns tillgängliga för såväl . Vi finns stationerade i Söderort Hägersten.

Sotning bör utföras regelbundet av flera anledningar . Eftersom du själv har det primära ansvaret för ditt eget brandskydd kan du själv . Vi utför alla sorters sotningar av eldstäder och imkanaler från storkök. Sot och restprodukter transporteras bort för hantering på miljöstation. Sotning av eldstäder bör utföras av utbildade sotare för den bästa optimering och säkerhet vid eldning.


Nya bedrägeriet: Sotare försöker bluffa sig in i ditt hem. Om du får ett samtal om sotare som vill komma på besök och rengöra din spisventialtion – var på din vakt. Just nu får många boende i Söderort mystiska påringningar om jobb som ingen beställt. Det gäller i ett kvarter i .

Consentus Oil AB är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Skorstensdoktorn finns på adresser.


Norrmalm, Kungs- holmen, Essingeöarna och Västerort. Gamla Stan, Södermalm och Söderort. Lidingö, Solna, Sundbyberg Täby,. Solna-Sundbyberg renare kanaler AB. Kungsholmen, Essingeöarna och del av Västerort norr om gränsen av.


Farliga vårisar – både för människor och djur. Vårsolens strålar och stigande dagstemperaturer gör att isarnas kvalitet snabbt kan förändras. En is som var säker igår kan nästa dag vara livsfarlig. Svartklädd sotare på tak. Bedragare härjar i Skarpnäck , utger sig för att vara sotare.


Och det verkar han ha rätt i. Ingen av de Farstabor som rör sig runt centrum, ung som gammal, har nämligen hört ordet förut. Ali, år gammal, reagerar när han får höra vad det . Stockholms Sta Trafikkontoret, Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg